iPhone 7 Plus hangi rengi almalıyım?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 Plus hangi rengi almalıyım?
  2. Apple 7 Plus ne zaman çıktı?
  3. iPhone 7 ve 8 üretimi durdu mu?
  4. iPhone 7 en güzel rengi hangisi?
  5. iPhone 7 en çok tutulan renk hangisi?
  6. 8 Plus üretimi durdu mu?
  7. iPhone 7 kaç renk var?
  8. iPad hangi renk alınmalı?

iPhone 7 Plus hangi rengi almalıyım?

İnsanları telefonunuzla etkilemek istiyorsanız, dikkat çekmek istiyorsanız, Simsiyah iPhone 7/7 Plus modelini tercih etmelisiniz. Geleneksellikten hoşlanıyorsanız, Mat siyah veya Gümüş iPhone 7 alın. Biraz farklılık istiyorsanız, Altın ve Rose Gold (Roze Altın) iPhone 7 alın.

Apple 7 Plus ne zaman çıktı?

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, Amerikalı teknoloji ürünleri üreticisi Apple tarafından tasarlanan, geliştirilen iOS 14.5 işletim sistemli bir akıllı telefondur. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 7 Eylül 2016 tarihinde, Apple'ın CEO'su Tim Cook tarafından tanıtılmıştır. Türkiye'de tarihinde ön satışa sunulmuştur.

iPhone 7 ve 8 üretimi durdu mu?

iPhone 7'nin 256 GB'lık modelinin üretimi durduruldu. Türkiye'de 4 bin TL'ye yakın fiyatlarla satılan iPhone 7'nin bu modelinin üretiminin iPhone 8'in tanıtıldığı gün durdurulduğu ortaya çıktı.

iPhone 7 en güzel rengi hangisi?

iPhone 7 modelleri siyah, simsiyah, roze altın, altın ve gümüş olmak üzere beş farklı renk seçeneği eşliğinde satışa sunuldu. Yayınlanan rapora göre kullanıcıların %46'lık dilimi tercihini mat siyah renkten yana kullanmış. Simsiyah renk seçeneği ise %23 seviyesinde ilgi gördü. Gümüş en az ilgi gören renk oldu.

iPhone 7 en çok tutulan renk hangisi?

Bu anlamda Twitter üzerinden gerçekleştirdiğimiz ankette takipçilerimizin en sevdiği iPhone 7 renginin %44'lük oranla simsiyah rengi olduğunu görüyoruz. Simsiyah iPhone 7 rengini %27 ile siyah, %15 ile gümüş ve %14 ile altın rengi olduğunu görüyoruz.

8 Plus üretimi durdu mu?

Apple'ın 2017 yılında tanıttığı iPhone modelleri iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın üretimi durduruldu. iPhone SE 2020 Apple tarafından 15 Mart'ta tanıtıldı. ... Zira bu mağazaların elinde halihazırda iPhone 8 stoğu mevcut. Mağazaların elindeki stokların bitmesiyle birlikte iPhone 8 serisi tamamen satıştan kalkacak.

iPhone 7 kaç renk var?

iPhone 7 modelleri siyah, simsiyah, roze altın, altın ve gümüş olmak üzere beş farklı renk seçeneği eşliğinde satışa sunuldu.

iPad hangi renk alınmalı?

Araştırmalara göre elektronik ürünlerde genelde siyah rengi ön plana alınıyor. Kullanıcıların en çok tercih ettikleri renkler siyah ve koyu tonlar. iPad modelinde sunulan “Uzay Grisi” renk seçeneği de siyaha yakın sunulan koyu renklerden bir tanesi. Popülerlik konusunda da uzay grisi rengi önde gözüküyor.