Dicetel yan etkileri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Dicetel yan etkileri nelerdir?
  2. Bekunis gebelerde kullanılır mı?
  3. Dicetel hangi hastalık için kullanılır?
  4. Meteospasmyl yan etkileri nelerdir?
  5. Müshil ilacı neden kullanılır?
  6. Buscopan 10 mg ne işe yarar?
  7. Meteospasmyl Aris ne işe yarar?

Dicetel yan etkileri nelerdir?

Yutma zorluğu, hasta olma ya da hissetme hali, karın-mide ağrısı, diyare gibi yemek borusu, mide veya bağırsak rahatsızlıkları. Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi mudahale gerekebilir. Ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.

Bekunis gebelerde kullanılır mı?

BEKUNİS alımının insanlardaki gebelik öncesi, gebelik ve gebelik sonrası dönemlerine ait bilgiler ve embriyonal-fötal gelişim ve doğum üzerine olan etkileri hakkındaki veriler sınırlı olduğundan, gerekli olmadıkça BEKUNİS kullanılmamalıdır. BEKUNİS için, gebeliklerde maruz kalmaya ilişkin klinik veri mevcut değildir.

Dicetel hangi hastalık için kullanılır?

her bir tablet 50 mg pinaveryum bromür içerir. bağırsak veya safra kanalındaki spazmın ve ağrının rahatlatılmasını sağlar.

Meteospasmyl yan etkileri nelerdir?

Bu yazımızda Meteospasmyl'in kullanımı, dozu ve yan etkileri hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz....Ciddi yan etkiler
  • Özellikle yüz, dudaklar, ağız, dil ve / veya boğazda şişlik,
  • Döküntü ve kaşıntı,
  • Kalp hızı artışı
  • Şiddetli baş dönmesi.
  • Aşırı terleme.

Müshil ilacı neden kullanılır?

Müshil, kabızlığı ve bağırsak tembelliğini gidermek için kullanılan bir yardımcıdır. Birden fazla müshil türü vardır. Her bir müshilin görevi birbirinden farklıdır. Uyarıcı müshiller, bağırsakların harekete geçmesine yardım eder.

Buscopan 10 mg ne işe yarar?

BUSCOPAN 10 mg draje spazm giderici ilaçlar grubuna dahildir. 1 draje içinde etkin madde olarak 10 mg hiyosin-N-butilbromür bulunur. 20 draje içeren blister ambalajda sunulmaktadır.

Meteospasmyl Aris ne işe yarar?

METEOSPASMYL®, 40 kapsül içeren ambalajlarda (4 adet 10'luk blister) sunulmaktadır. METEOSPASMYL®, papaverin ve benzeri ilaç grubu ile antispazmodikler (spazm çözücüler) ve motiliteyi (bağırsak hareketleri) değiştiren ilaç grubundandır.