PUBG 2021 kaç gb?

İçindekiler:

  1. PUBG 2021 kaç gb?
  2. PUBG kaç GB 2020?
  3. PUBG Steam 2021 kaç gb?
  4. PUBG telefonda kaç GB yer kaplıyor?
  5. PUBG kaç GB indirme?
  6. PUBG PC versiyon kaç gb?
  7. PUBG Mobile telefonda kaç GB yer kaplıyor?
  8. PUBG Mobile emulatör kaç gb?
  9. PUBG Steam kac gb?
  10. PUBG Steam kaç GB indirme?
  11. Steam PUBG kac gb?
  12. PUBG new state kac gb?
  13. PUBG Mobile kac GB PC?
  14. PUBG Mobile kaç GB pc'de?

PUBG 2021 kaç gb?

PUBG grafikleri ortalama donanımlı bir PC sistemine sahip olmayı gerektiriyor. Oyunun yüklenmesi için istenilen depolama alanı 33 GB yer kaplamaktadır.

PUBG kaç GB 2020?

Oyunu minimum özelliklerde oynamak için en az 8 GB RAM'e sahip olmanız gerekiyor. nVidia GeForce GTX 960 2GB ve AMD Radeon R7 370 2GB modelleri ve daha üst modellerde bir ekran kartına ihtiyacınız var. Ayrıca PUBG kaç GB sorusunun cevabı 30 GB.

PUBG Steam 2021 kaç gb?

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. Depolama: 30 GB kullanılabilir alan.

PUBG telefonda kaç GB yer kaplıyor?

Android için PUBG Mobil Kaç MB sorusunun yanıtı 674 MB olarak aktarılabilir. İOS kullanıcıları ise App Store üzerinden işlem yapacaktır. 892 MB olarak İOS tabanlı cihazlarınıza oyunu indirebilirsiniz.

PUBG kaç GB indirme?

Bu bilgilerin yanı sıra PUBG Kaç GB Yer Tutuyor sorusunun yanıtına gelecek olursak, 30 GB'lık yer kapladığını söyleyebiliriz. Yani bilgisayarınızda bu oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamak için 30 GB'lık bir depolama alanının olması gerekiyor.

PUBG PC versiyon kaç gb?

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB. DirectX: Sürüm 11. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 40 GB kullanılabilir alan.

PUBG Mobile telefonda kaç GB yer kaplıyor?

Mobile sürüm her ne kadar telefonlar için optimize edilmiş olsa da fps kayıpları yaşanacaktır. Oyunu AppStore veya Google Play üzerinden indirmek için 650 MB boş alan gerekiyor. Ayrıca oyunu indirdikten sonra ekstra olarak oyun içi indirmeleri de buna dahil edersek toplamda 5 GB boş depolama alanına ihtiyaç var.

PUBG Mobile emulatör kaç gb?

Bellek: 3 GB. Ekran kartı: NVIDIA GeForce 86 GT ya da AMD Radeon HD 26. Depolama: 1 GB.

PUBG Steam kac gb?

Depolama: 50 GB kullanılabilir alan.

PUBG Steam kaç GB indirme?

Bu nedenle oyunu indirmek ve oynamak isteyen kişiler ne kadar yer kaplar ve kaç GB gibi sorulara yanıt arıyor. PUBG oyununun Steam versiyonu yaklaşık 40 GB'lık bir yer kaplamaktadır.

Steam PUBG kac gb?

Depolama: 40 GB kullanılabilir alan.

PUBG new state kac gb?

Google Play Store'daki bilgilere göre oyun Android 6.0 ya da daha üstünü gerektiriyor. Bununla birlikte en az 2.5GB'lık RAM ve yaklaşık 10 GB depolama alanı şart. iOS içinse en az iPhone 7 gerekiyor.

PUBG Mobile kac GB PC?

İşlemci: Çift çekirdekli, en az 1,8 GHz hızında çalışan Intel ya da AMD işlemci. Bellek: 3 GB. Ekran kartı: NVIDIA GeForce 86 GT ya da AMD Radeon HD 26. Depolama: 1 GB.

PUBG Mobile kaç GB pc'de?

PUBG MOBİLE PC MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ Depolama: 2 GB kullanılabilir alan.