999 numarası nedir?

İçindekiler:

  1. 999 numarası nedir?
  2. 46 sayısı ne anlama geliyor?
  3. 888 li numaralar nedir?
  4. 888 li numaralar nasıl açılır?
  5. 11 11 Enerjisi Nedir?
  6. 11 rakamı nedir?

999 numarası nedir?

Kendi Türk Telekom mobil hattınızdan ve diğer Türk Telekom mobil hatlarından 999'u arayarak Telesekreter mesajlarını yurt içinden dinleme ücretsizdir. ... Türk Telekom mobil hattınızla.

46 sayısı ne anlama geliyor?

46'lık Kelimesinin Kökeni Bir halk deyimi olarak dilimize yerleşmiş olan 46'lık sözcüğü Türk Ceza Kanunu'nun 46. maddesinde yer alan akıl sağlığı yerinde olmayanların cezai ehliyetlerinin bulunmadığını belirten nitelemedir.

888 li numaralar nedir?

Cinsel içerik ihtiva eden katma değerli elektronik haberleşme hizmetleri dışında ve özel içerikli hizmetler dışında bulunan diğer katma değerli elektronik haberleşme hizmetleri 888 alan kodunda bulunan numaralar üzerinden verilir.

888 li numaralar nasıl açılır?

Türk Telekom sabit hat aboneleri hatlarını 08 Katma Değerli Hizmet numaralarına açtırmak için, bireysel hat aboneleri; 4 çağrı merkezini arayabilir,online işlem merkezinden bu işlemi yapabilir veya Türk Telekom bayilerinden aynı şekilde açtırma işlemini tamamlayabilirler.

11 11 Enerjisi Nedir?

Düşüncelerimizle yaratıyoruz. Şimdide, şu anın içinde birlikte bulunan geçmişi ve geleceği idrak ettiğimizde yaratım alanımız oluşturduğumuzu da anlarız. 11:11 farklı dünyalar, boyutlar arasında enerji alışverişi sağlayan ve yaratımı kolaylaştıran bir kapı görevi görür. ...

11 rakamı nedir?

10 ile 12 arasında yer alan tam sayıdır. İki basamaklı en küçük asal sayı olmasının yanında 5. küçük asal sayı olan 11 aynı zamanda iki basamaklı en küçük pozitif tek sayıdır. Rakamları farklı olmayan en küçük iki basamaklı pozitif tam sayıdır. İkisi pozitif olmak üzere dört farklı tam sayı böleni vardır.