Muhabbet kuşu izmir kac para?

İçindekiler:

  1. Muhabbet kuşu izmir kac para?
  2. Albino muhabbet kuşu nasıl olur?
  3. Rainbow Muhabbet kuşu nedir?
  4. Alvina muhabbet kuşu ne demek?
  5. Muhabbet kuşu Rainbow olduğu nasıl anlaşılır?
  6. Rainbow muhabbet kuşu ne kadar yaşar?

Muhabbet kuşu izmir kac para?

Muhabbet Kuşu
KategoriŞehirFiyat
Muhabbet Kuşu Satılıkİzmir120 TL
Muhabbet Kuşu Satılıkİzmir Karşıyaka Karşıyaka70 TL
Muhabbet Kuşu Satılıkİzmir Çiğli Büyükçiğli75 TL
Muhabbet Kuşu Satılıkİzmir Çiğli Büyükçiğli75 TL
12 satır daha

Albino muhabbet kuşu nasıl olur?

Albino muhabbet kuşlarını, diğer muhabbet kuşlarından ayıran en temel özellik burunlarının koyu veya açık pembe renkte oluşu, tüylerinin beyaz ve bakımlı bir şekilde durmasıdır. Ayrıca diğer muhabbet kuşlarına oranla daha zeki olan Albino muhabbet kuşları, zeka oyunları oynamaktan da büyük keyif alırlar.

Rainbow Muhabbet kuşu nedir?

İsminden de anlaşılacağı gibi Rainbow muhabbet kuşu, muhabbet kuşları arasında en renkli olan kuştur. İsmini de taşıdığı üzere, bu kuş türü gökkuşağı renklerini taşımaktadır. Renkli görünümü nedeniyle insanlar tarafından oldukça ilgi görmektedir. Bu nedenle, Rainbow muhabbet kuşu üretimi oldukça artmaktadır.

Alvina muhabbet kuşu ne demek?

Albino muhabbet kuşları tıpkı diğer muhabbet kuşları gibi insanlarla iletişimi iyi olan, insanlarla aynı ortam bulunmaktan keyif alan türlerden biridir. İsminden de anlaşıldığı üzere renkleri beyaz ve beyaza yakın tonlarda olmaktadır. ... Öyle ki bazı insanlar tarafından tavşan kuş çeşidi olarak adlandırılır.

Muhabbet kuşu Rainbow olduğu nasıl anlaşılır?

Yani bir muhabbet kuşunun rainbow olduğunu anlamak için ilk olarak yüzünün sarı renkte olması, daha sonra kanat uçlarının gri ipek renklerinde olması gerekir. Parçalı değildir. Rainbow muhabbet kuşlarının gövde renkleri değişik renklerde olabilir. Gök mavisi, mor, leylak rengi en çok rastlanan renklerdir.

Rainbow muhabbet kuşu ne kadar yaşar?

Muhabbet kuşlarının ömürleri ortalama 8-10 yılları arasındadır.Tabi bu yaşama süresi beslenme şartları, bakım ve stres gibi etkenler ile de alakalı olarak artırılıp azaltılabilir. Yeni yavru alınırken:Yavru muhabbet kuşunu almadan ilk önce bazı etkenlere dikkat edilmelidir.