Tozkoparan İskender'in 14 bölümü ne zaman?

İçindekiler:

  1. Tozkoparan İskender'in 14 bölümü ne zaman?
  2. Tozkoparan İskender 14 bölümde neler olacak?
  3. Tozkoparan İskender son bölüm ne zaman?
  4. Tozkoparan İskender 13 bölüm saat Kaçta?
  5. Tozkoparan iskender kaç tane bölümü var?
  6. TRT1 Tozkoparan saat kaçta başlıyor?
  7. Tozkoparan İskender 24 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Tozkoparan İskender'in 14 bölümü ne zaman?

Tozkoparan İskender 14.Bölümü yayınlandı. 14 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin son bölümde; Mavi Ay, İskender sayesinde Salih ve Rüya'nın nikahına son anda yetişmiştir.

Tozkoparan İskender 14 bölümde neler olacak?

Mavi Ay, İskender sayesinde Salih ve Rüya'nın nikahına son anda yetişmiştir. Nikaha yetişme telaşıyla yaşanan koşturmaca sonucunda Elif ile Sinan hasta olur ve sabah okula gelemezler. İskender, Asya ve Arda hesap sormak için Kasırga'nın kulüp odasına giderler.

Tozkoparan İskender son bölüm ne zaman?

5 Haziran 2021 günü yayınlanan 26. bölümle sezon finali yapan Tozkoparan İskender dizisi ile sevindirici haber meydana geldi. TRT 1'in sevilen yapımı Tozkoparan İskender 30 Ağustos Zafer bayramında hem de Malazgirt Zaferi için yapılacak kutlamalarda TRT1 ekranında izleyicilerle yeniden buluşacak.

Tozkoparan İskender 13 bölüm saat Kaçta?

Tozkoparan İskender 13. bölümü ile 7 Mart Pazar günü saat 17:30'da ekranlara gelecek. Tozkoparan İskender dizisinin yeni sezon kadrosunda eski isimler olduğu gibi yeni isimlerde bulunuyor.

Tozkoparan iskender kaç tane bölümü var?

Tozkoparan İskender (dizi)
Tozkoparan İskender
DiliTürkçe
Sezon sayısı1
Bölüm sayısı26
Yapım
22 satır daha

TRT1 Tozkoparan saat kaçta başlıyor?

Çocukların her hafta sonu merakla beklediği Tozkoparan İskender, bugün saat 17.30'da 23. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Tozkoparan İskender 24 bölüm ne zaman yayınlanacak?

More videos on YouTube Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen'in oynadığı Tozkoparan İskender 24. bölüm ile 23 Mayıs Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı.