iPhone 11 Pro Max şarj aleti kaç amper?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 Pro Max şarj aleti kaç amper?
  2. iPhone 6s kaç amper ile şarj edilir?
  3. iPhone nasıl hızlı şarj edilir?
  4. iPhone 12 Pro Max batarya kaç mAh?
  5. iPhone 12 Pro Max kaç saatte şarj oluyor?
  6. iPhone Orjinal şarj aleti ısınır mı?
  7. iPhone 12 kutusundan ne çıkıyor?

iPhone 11 Pro Max şarj aleti kaç amper?

iPhone 11 Pro hızlı şarj aletine nihayet kavuştu! Nihayet kutu içerisinde hızlı şarj destekli 18W gücündeki şarj aletiyle çıkan iPhone 11 Pro ailesi, uzun bir gecikme sonrasında yarışa dahil oldu.

iPhone 6s kaç amper ile şarj edilir?

iPhone Bataryası mAh Listesi
Telefon ModelimAh Değeri
iPhone 6s1715 mAh
iPhone 6 Plus2915 mAh
iPhone 61810 mAh
iPhone SE1624 mAh
10 satır daha

iPhone nasıl hızlı şarj edilir?

iPhone veya iPad'inizi daha hızlı şarj etmek istiyorsanız, yüksek hızda şarj imkanı sunan bir güç adaptörü satın almalısınız. Evet, bu bir gerçek ki iPhone'u hızlı şarj etmek için daha güçlü güç adaptörüne yönelmek etmek gerekiyor. Genel olarak, güç adaptörünün Watt sayısı arttıkça iPhone o denli hızlı şarj olur.

iPhone 12 Pro Max batarya kaç mAh?

Resmi kayıtlara göre telefonlardan 12 modelinde 2.815 mAh pil yer alıyor. Ailenin en ufağı olan 12 Mini modelinde ise 2.227 mAh pil bizleri karşılıyor. Ailenin en büyüğü olan iPhone 12 Pro Max'te ise 3.687 mAh pil bulunuyor. Artık kesinleştiği üzere 12 Pro'da ise 12 ile aynı 2.815 mAh pil kapasitesi bizleri karşılıyor.

iPhone 12 Pro Max kaç saatte şarj oluyor?

Yapılan testler sonucu 5G ile şarj 8 saat 25 dakikada biterken LTE bağlantısında bu süre 10 saat 23 dakikaya çıkıyor.

iPhone Orjinal şarj aleti ısınır mı?

Şarj aleti neden ısınır? Android ya da iOS farketmeksizin, tüm elektronik cihazlara ait şarj aletlerinde ısınma meydana geliyor. Temel olarak düşünüldüğü zaman onlarca voltluk bir elektrik hattına bağlanan ve buradan aldığı enerjiyi elektronik cihaza aktaran bir aletin ısınması son derece normal.

iPhone 12 kutusundan ne çıkıyor?

IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı olan iPhone 12 Pro diğer modeller ile benzer şekilde MagSafe desteğine sahip. Apple çevreyi koruma stratejisini gerekçe göstererek kutu içeriğinden şarj adaptörünü ve kulaklığı yani EarPod'u kaldırdığını açıkladı. Kutudan telefon ile USB-C – Lightning kablo çıkacak.