Istanbul'un en yüksek binası kaç kattır?

İçindekiler:

  1. Istanbul'un en yüksek binası kaç kattır?
  2. Istanbul'un en yüksek gökdeleni hangisi?
  3. Istanbul'un en yüksek binası hangi semtte?
  4. Istanbul'un en yüksek binası kaç kat 2020?
  5. Türkiye'de en yüksek bina hangi şehirde?

Istanbul'un en yüksek binası kaç kattır?

Metropolün finans merkezi konumlarından biri olan Levent'te yer alan İstanbul Tower 205, modern ve merkezi ofis projeleriyle iş yaşamında konfor arayanlar tarafından tercih ediliyor. 52 kattan oluşan yapı, 220 metre uzunluğuyla İstanbul'un en yüksek binalarından biri.

Istanbul'un en yüksek gökdeleni hangisi?

Bu sayfada İstanbul ilinde yer alan gökdelenler listelenmektedir. İstanbul, Türkiye'nin en büyük şehridir ve ülkenin ekonomik ve sosyal merkezidir. Kasım 2017 itibarıyla, şehirde 269 gökdelen (en az 100 metre uzunluğunda) vardır. Şehirdeki en yüksek yapı 293.1 metre yüksekliğiyle Skyland İstanbul'dur.

Istanbul'un en yüksek binası hangi semtte?

İstanbul'un Levent semtinde bulunan Sapphire binası 261 metre yüksekliğiyle kentin en yüksek binası durumunda bulunuyor. Sapphire'nin terasından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, gökdelenler ve çevresi görülüyor.

Istanbul'un en yüksek binası kaç kat 2020?

Metal Yapı Konut ve Yeşil GYO ortaklığıyla kurulan Zincir Yapı tarafından inşa edilen İstanbul Tower 205, 52 kat ve 220 metre yükseklikte.

Türkiye'de en yüksek bina hangi şehirde?

İstanbul Sapphir'i arsa hariç 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiklerini ifade eden Kiler, ''261 metre anten yüksekliği ile Moskova hariç Avrupa'nın en yüksek binası olan İstanbul Sapphire'de toplamda 108 bin metreküp beton, 29 bin ton demir ve 55 bin metrekare cam kullanıldı.