Bitten hemen nasıl kurtulurum?

İçindekiler:

  1. Bitten hemen nasıl kurtulurum?
  2. Ibrahim saraçoğlu bit nasıl temizlenir?
  3. Sirkeden kurtulmak için ne yapmalıyız?
  4. Bitli tarak nasıl temizlenir?
  5. Sactaki sirke kaç günde geçer?

Bitten hemen nasıl kurtulurum?

Bitlerin kaybolması için 10-15 tane sarımsağı robottan geçirin. İçeresine limon suyu sıkın. Daha sonra saç diplerinize sürün ve yarım saat kadar saç diplerinde beklemesini sağlayın. En son saçınızı duruladıktan sonra saçınızı bit tarağı ile tarayıp bitleri temizlemeniz gerekmektedir.

Ibrahim saraçoğlu bit nasıl temizlenir?

Saç diplerine elma sirkesi, masaj yaparak saç uçlarına kadar uygulanır. Yarım saat etki etmesi beklenir. Doğal bir sabunla saçlar yıkanır ve sirkeden arındırılır. Daha sonra ısırgan kürü uygulanır.

Sirkeden kurtulmak için ne yapmalıyız?

Zeytinyağı dışında Hindistan cevizi yağı, sarımsak, sirke, vazelin, Aloe Vera jeli saç sirkesinde doğal çözüm sağlayan ürünlerdir. Bu ürünler içerisinde özellikle sirke, bit temizliği için en etkili yöntemlerden biri.

Bitli tarak nasıl temizlenir?

Bit temizliğinde kullanılan tarak, toka ya atılmalı ya da bit şampuanı ile iyice temizlenmelidir. Kullanılan giysi, çarşaf vb. sirkeli suda bekletilmeli ardından yüksek ısıda yıkanmalıdır. Yıkanması mümkün olmayan eşyalar ise bir torbaya koyulup ağzı sıkıca bağlanmalıdır ve 3-4 hafta kapalı şekilde bekletilmelidir.

Sactaki sirke kaç günde geçer?

Doğru tedavi yöntemlerinin uygulanması sayesinde bitlerden 7-10 gün içerisinde kurtulmak mümkün olmaktadır.