Gangsta kimlere denir?

İçindekiler:

  1. Gangsta kimlere denir?
  2. Gangsta ne anlama gelir?
  3. Çete ne demek TDK?
  4. Gaster ne anlama gelir?
  5. Çete kelimesinin sözlükteki anlamı nedir?
  6. Çetele ne demektir?
  7. Keko diye kime denir?
  8. Keko abi ne demek?
  9. Gaster Latince ne demek?
  10. Gaster ne demek Anatomi?
  11. Hip hop MC ne demek?
  12. Mc kısaltması ne demek?
  13. Çete nedir TDK?
  14. Çetele ve sıklık ne demek?
  15. Çetele tutmak ne demektir?
  16. Türkiye'de Keko kimlere denir?
  17. Keko Kürtçe ne demek?

Gangsta kimlere denir?

Gangster, yasa dışı işler yapan çete üyesidir. Terim çoğunlukla içki yasağı dönemi ABD'de görülen İtalyan mafyası kökenli örgütlenme üyelerini tanımlamak için kullanılır.

Gangsta ne anlama gelir?

Gangstalar ne demek? Yasa dışı işler yapan çete üyesi. Herhangi bir çıkar için her türlü kötülüğü yapan kimse. Gangster.

Çete ne demek TDK?

a. 1. Yasa dışı işler yapmak veya etrafındakileri korkutmak amacıyla bir araya gelmiş topluluk. 2. tar. Ordu birliklerinden olmayan silahlı küçük birlik: “Bir korsan çetesi kuracak, adadan adaya geçerek...” -R. H.

Gaster ne anlama gelir?

(G.): Mide; gaster.

Çete kelimesinin sözlükteki anlamı nedir?

Çete, yasa dışı işler yapmak veya şiddet içeren davranışlarda bulunmak amacıyla bir araya gelmiş topluluk, arkadaş grubu ya da aile.

Çetele ne demektir?

Çetele kelimesi ne anlama gelir? Çetele çekmek: Daha çok kahvehanelerde vb. yerlerde içilen içeceklerin hesabını tutmak amacıyla bir yere çizgiler çizmek. Çetele tutmak: Veresiye satılan malların hesabını tutmak.

Keko diye kime denir?

Keko, Kürtçe bir kelime olup ağabey anlamına gelir. Bugün keko kelimesi çok yanlış anlamlarda telaffuz edilse de etimolojik olarak ağabey demektir.

Keko abi ne demek?

Keko ismi abi, ağabey anlamına gelmektedir.

Gaster Latince ne demek?

(G.): Mide; gaster.

Gaster ne demek Anatomi?

Mide(Gaster) Sindirim kanalının en geniş yeridir.

Hip hop MC ne demek?

MC'lik. Rap çoğunlukla orta, hızlı ve bazen de Gangsta tarzı yavaş bir ritim ile söylenir. ... MC'nin açılımı olarak Master of Ceremonies (Seremoni Ustası), Microphone Control ya da Mic Check (Mikrofon Kontrol) gibi terimler söylenebilir. Rap terimi 1979 yılında keşfedilen iki kayıt sayesinde Hip hop ile özdeşleşmiştir.

Mc kısaltması ne demek?

MC | Amerikan İngilizcesi Sözlüğü abbreviation for master of ceremonies: Who's the MC for the awards ceremony?

Çete nedir TDK?

a. 1. Yasa dışı işler yapmak veya etrafındakileri korkutmak amacıyla bir araya gelmiş topluluk. 2. tar. Ordu birliklerinden olmayan silahlı küçük birlik: “Bir korsan çetesi kuracak, adadan adaya geçerek...” -R. H.

Çetele ve sıklık ne demek?

Çetele ve sıklık tablosu ayrı ayrı ele alınarak tanımlanması gereken unsurlar arasında yer alıyor. Çetele tablosu: Hesap tutmak amaçlı bir yere çizgiler çizmek kısaca çetele tablosu olarak bilinir. Günümüzde birçok farklı amaç doğrultusunda değişik sektörlerde kullanılan bir yöntemdir.

Çetele tutmak ne demektir?

Çetele tutmak deyiminin anlamı: Hesap tutmak amacı ile bir yere çizgiler çekmek. ➡Çetele tutmak deyiminin örnek cümle içinde kullanımları: »Ahmet amca, veresiye verdiği mallar için çetele tutmaktan usanmıştı.

Türkiye'de Keko kimlere denir?

Bugün keko kelimesi çok yanlış anlamlarda telaffuz edilse de etimolojik olarak ağabey demektir.

Keko Kürtçe ne demek?

Keko kelimesi Türkçe'de "ağabey (hitap şekli)" anlamına gelir. Kürtçe (Kurmanci) keko "ağabey (hitap şekli)" sözcüğünden alıntıdır. ... Bu kelimenin kökeni ve ayrıntılı kaynak için kelimeyi etimoloji sözlüğünde inceleyebilirsiniz: Keko kelime kökenini göstermek için tıklayın.