Hisse Senedi Kredisi nedir?

İçindekiler:

  1. Hisse Senedi Kredisi nedir?
  2. Garanti Bankası Hisse Senedi Kredisi nedir?
  3. Hisse kredili işlem nedir?
  4. Hisse senedinde kredili işlem nedir?

Hisse Senedi Kredisi nedir?

Kredili Menkul Kıymet İşlemleri (KMK), müşteri adına kredi hesabı açılması koşulu ile müşteri ve Bankamız nezdinde yapılacak Ak Yatırım KMK Çerçeve Sözleşmesi hükümleri çerçevesinde hisse senedi alınmasını ifade eder.

Garanti Bankası Hisse Senedi Kredisi nedir?

Garanti BBVA İnternet/Mobil Parola Al Bankamızda bulunan varlıklarınızı ve/veya portföyünüzde bulunan hisse senetlerini teminat göstererek 200.000 TL'ye kadar hisse senedi kredisi kullanabilirsiniz. ... Ayrıca; SPK mevzuatına göre teminata sayılan hisse senetlerinin belirli bir oranına kadar kredi kullanımı yapabilir.

Hisse kredili işlem nedir?

Kredili hisse senedi alış işleminde herhangi bir alt limit aranmamaktadır. Kredili işlemler kapsamında yalnızca hisse senetleri teminata alınmaktadır. ... Öz kaynak tutarınız, hesabınızda bulunan ve teminat kabul edilebilecek hisse senetlerinin, belirlenen teminat oranı ile çarpılması sonucu elde edilmektedir.

Hisse senedinde kredili işlem nedir?

“Online Kredili İşlem”, QNB Finansinvest müşterisi ve QNB Finansinvest arasında yapılacak sözleşme hükümleri çerçevesinde mevcut hesabındaki tutara ek olarak, müşterinin kendisine tahsis edilen kredi limiti ve portföyünde bulunan varlıkların teminat oranları dahilinde internet üzerinden menkul kıymet alım satım işlemi ...