Refik Anadol Sergisi 2021 ne zamana kadar?

İçindekiler:

  1. Refik Anadol Sergisi 2021 ne zamana kadar?
  2. Refik Anadol sergi nerede?
  3. Refik Anadol sergisi ne anlatıyor?
  4. Refik Anadol makine hatıraları Ne zamana kadar?
  5. Makine hatıraları uzay sergisi nedir?
  6. Refik Anadol sergisi ücretli mi?
  7. Makine hatıraları uzay sergisi ücretli mi?
  8. Pilevneli Gallery Refik Anadol kaçta açılıyor?
  9. Uzay Makine Hatıraları Sergisi nerede?

Refik Anadol Sergisi 2021 ne zamana kadar?

Covid-19 tedbirleri gereği alınan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle çalışma saatlerimizi güncelledik. 14 Nisan 2021 itibarıyla Refik Anadol 'un “Makine Hatıraları: Uzay” sergisi haftaiçi her gün 09.00 - 17.00 saatleri arasında PİLEVNELİ Dolapdere'de açık olacak.

Refik Anadol sergi nerede?

Yeni Medya Sanatçısı Refik Anadol'un yeni kişisel sergisi "Makine Hatıraları: Uzay" Beyoğlu Dolapdere'deki İstanbul Pilevneli Gallery'de sanatseverlerle buluştu. Serginin pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleştirilen ön gösterimine Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da katıldı.

Refik Anadol sergisi ne anlatıyor?

Anadol'un yeni sergisi, Sagan'ın bu önermesinden 41 yıl sonra, görünmez uzay verilerini, kamusal sanat sayesinde dışa vurulabilen duygularla birleştirip şiirsel metaforlar oluşturuyor ve uzayın katmanlarına ulaşmanın ilk adımı olarak uçsuz bucaksız bir (veri) evreni hayal etmenin kaçınılmazlığına dikkat çekiyor.

Refik Anadol makine hatıraları Ne zamana kadar?

Refik Anadol'un yeni kişisel sergisi 19 Mart – tarihleri arasında PİLEVNELİ Dolapdere'de. Refik Anadol'un daha önce sergilenmemiş son dönem çalışmalarının yer aldığı “Makine Hatıraları: Uzay”, sanatçının PİLEVNELİ bünyesinde düzenlenen üçüncü sergisi olacak.

Makine hatıraları uzay sergisi nedir?

Los Angeles'taki Refik Anadol Studio'nun İstanbul'da bugüne kadar gerçekleşen en kapsamlı kişisel sergisiMakine Hatıraları: Uzay”, astronomik araştırmaların insanlık tarihindeki yerini gözler önüne seren ve uzayla ilgili büyük veri kümelerine ışık tutan yeni bir kavramsal çerçeve sunuyor.

Refik Anadol sergisi ücretli mi?

''Hayatı, uzaya dair soruları olan bir bilimkurgusever gibi yaşıyorum” diyen Refik Anadol'un 'Makine Hatıraları: Uzay' adlı sergisi, Pilevneli Gallery'de ücretsiz olarak gezilebilecek.

Makine hatıraları uzay sergisi ücretli mi?

PİLEVNELİ GALLERY ÜCRETLİ Mİ, NE KADAR? ''Hayatı, uzaya dair soruları olan bir bilimkurgusever gibi yaşıyorum” diyen Refik Anadol'un 'Makine Hatıraları: Uzay' adlı sergisi, Pilevneli Gallery'de ücretsiz olarak gezilebilecek.

Pilevneli Gallery Refik Anadol kaçta açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesinin (İBB) desteğiyle gerçekleştirilen sergi, pazar günü hariç her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasında gezilebilecek. Anadol'un ilk galeri sergisi "Şüpheci Müdahaleler" de 2012 yılında yine Pilevneli Gallery çatısı altında izleyiciyle buluşmuştu.

Uzay Makine Hatıraları Sergisi nerede?

Sanatçı Refik Anadol'un yeni kişisel sergisiMakine Hatıraları: Uzaysergisi Beyoğlu Dolapdere'deki İstanbul Pilevneli Gallery'de sanatseverlerle buluştu. Serginin pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleştirilen ön gösterimine Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da katıldı.