Apple TV nasıl satın alınır?

İçindekiler:

  1. Apple TV nasıl satın alınır?
  2. Telefondaki Apple TV nedir?
  3. Apple TV nasıl açılır?
  4. Apple TV uygulaması nedir?
  5. TV+ indirmek ücretli mi?
  6. TV+ nasıl izlenir?
  7. TV uygulaması ne işe yarıyor?

Apple TV nasıl satın alınır?

İstediğiniz TV şovunun bir sezonunu veya Sezon Biletini satın almak için İzleme Seçenekleri bölümüne gidin ve Sezonları Satın Al'ı seçin. Satın alma işleminizi tamamlamak için Apple Kimliği parolanızı girmeniz gerekebilir. Videonuzu izlemek için Oynat'ı seçin.

Telefondaki Apple TV nedir?

Apple TV uygulaması ile Apple TV+'tan özgün şovların ve filmlerin yanı sıra diğer favori şovları, filmleri, spor etkinliklerini ve canlı haberleri de izleyebilirsiniz. ... Apple Medya Hizmetleri'nin kullanılabilirliği ve Apple TV uygulamasında desteklenen uygulamaların kullanılabilirliği adlı Apple Destek makalesine bakın.

Apple TV nasıl açılır?

Aygıtı televizyonunuza bağlayın ve televizyonu açın Apple TV 4K aygıtında 4K HDR filmleri izlemek için HDMI 2.0 veya sonraki model bir kablo kullandığınızdan ve televizyonunuzun 4K'yı, HDR'yi veya her ikisini desteklediğinden emin olun. Ardından televizyonunuzu açın ve Apple TV'nizin bağlı olduğu HDMI girişini seçin.

Apple TV uygulaması nedir?

Apple TV uygulaması, titizlikle hazırlanmış muhteşem seçkileriyle size üst düzey bir TV izleme deneyimi sunuyor. Üstelik favori Apple aygıtlarınızda, akıllı TV'lerde, oyun konsollarında ve daha pek çok yerde sizinle.

TV+ indirmek ücretli mi?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

TV+ nasıl izlenir?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

TV uygulaması ne işe yarıyor?

110'dan fazla yerli ve yabancı kanalları, sevdiğiniz filmleri, dizileri Turkcell TV+ uygulamasını kullanarak cebinizden veya tabletinizden ya da www.turkcelltvplus.com.tr adresine giderek bilgisayarınızdan izleyebileceğiniz, dilerseniz 2 TL'den başlayan fiyatlarla en popüler, en güncel filmleri kiralayabileceğiniz bir ...