Martı kaç TL 2021?

İçindekiler:

  1. Martı kaç TL 2021?
  2. Elektrikli scooter kac basıyor?
  3. Martı saati kac para?
  4. Martının saati kaç TL?
  5. M365 scooter kaç km gider?
  6. Martı hangi ilçelerde var?
  7. Martı yokuş çıkar mı?
  8. IBB Martı nasıl kullanılır?
  9. Xiaomi Mi Pro 2 scooter kaç km gider?
  10. Mijia M365 kaç km gider?

Martı kaç TL 2021?

İzmir martı fiyatı 2021 yılında başlangıçta 1,99 TL ve her dakika için 0,79 TL olarak ücretlendiriliyor.

Elektrikli scooter kac basıyor?

Elektrikli scooter'ınızı en yüksek hız seviyesinde kullandığınız takdirde, 60 dakikalık bir pil kullanım süresi vardır. Bununla beraber pilin dolum süresi ise yaklaşık 5 saat dolaylarındadır. Elektrikli scooter'lar ortalama 250 watt motor gücüne sahiptir.

Martı saati kac para?

Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Yapılan düzenlemenin ardından 10 dakikalık Martı yolculuğu 7,89 TL oldu.

Martının saati kaç TL?

Martı scooter, kiralama başlar başlamaz 1,99 TL açılış ücreti yansıtmaktadır. Daha sonra dakikalık olarak 0,79 kuruş ücretlendirme yapılmaktadır. Her bütçeye uygunluğu ile gün içinde birçok kişinin ihtiyaçlarını karşılamakta ve ulaşımı kolay hale getirmektedir.

M365 scooter kaç km gider?

Tek bir şarjla 30 km'ye kadar seyahat sağlar.

Martı hangi ilçelerde var?

Elektrikli bir araç modeli olan Martılar, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Özel bir teknik ekip ile yavaş yavaş Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılmaya çalışılan bu sistem şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Gaziantep ve Sakarya şehirlerinde bulunmakta.

Martı yokuş çıkar mı?

Yokuş performansı teknik olarak belli. Fakat biraz da size bağlı. Kilonuz düşükse ve doğru bir duruşa sahipseniz 10 derece eğimli yokuşları çıkabilirsiniz.

IBB Martı nasıl kullanılır?

Her Yerde.
  1. Martı uygulamasını ücretsiz indir. Saniyeler içinde kaydol.
  2. En yakınındaki Martıyı bul. Haritada Martılar seni bekliyor.
  3. QR Kodu okut ve Kilidi aç Sürüşün keyfini çıkar.
  4. Kurallara uygun park et. Sürüşünü bitir. Türkçe.

Xiaomi Mi Pro 2 scooter kaç km gider?

Fren koluna bastığınızda, yayaları ve arkanızdaki araçları uyarmak için yanıp söner. Arka ışıkta ayrıca güvenli sürüş sağlayan bir reflektör işlevi vardır. Saatte makimum olarak 25 km/s hıza ulaşan akıllı scooter tek seferde 45 km kadar yol gidebiliyor.

Mijia M365 kaç km gider?

Hız sorunsuz 25 km ye ulaşıyor, eko modda da 17-18 km arası geziyor,hız oldukça iyi, 25 km biraz riskli oluyor, düşme ve kaza riski yüksek, kask kullanmak gerekli bence.