Trendyol Influencer ne yapar?

İçindekiler:

  1. Trendyol Influencer ne yapar?
  2. Trendyol dan nasıl link verilir?
  3. Trendyol Influencer nasıl?
  4. Trendyol Influencer nedir?
  5. Bir sitenin linki nasıl atılır?

Trendyol Influencer ne yapar?

Trendyol Influencer Satış Ortaklığı Influencer'ın kendi network ağındaki takipçileri böylelikle Trendyol için potansiyel müşteri özelliği taşıyor. Takipçiler linkteki ürünleri satın aldığında satın alınan ürünler için Trendyol tarafından influencera komisyon veriliyor.

Trendyol dan nasıl link verilir?

Link oluşturmak için öncelikle favorilerim bölümüne gidin ardından üst kısımda bulunan koleksiyonlar bölümünü tıklayın. Bu bölümde koleksiyon oluşturmak için önce koleksiyonunuza isim verebilir ardından da seçtiğiniz ürünleri listeye ekleyebilirsiniz.

Trendyol Influencer nasıl?

Trendyol İnfluencer İşbirliği Nasıl Yapılır? Başvuru için en az 10.000 takipçiye sahip olmanız lazım. Başvurunun sonuçlanması ortalama 10 gün sürüyor. Trendyol'da bulunan ürünlerden istediklerinizi seçip bir koleksiyon oluşturuyorsunuz.

Trendyol Influencer nedir?

trendyol'un gelir ortaklığı programı. sosyal medya fenomenleri sisteme dahil olarak ürünleri takipçileri ile paylaşır ve satış miktarına göre belirli oranda gelir elde eder.

Bir sitenin linki nasıl atılır?

Bir arama sayfasının URL'sini alma Sayfayı arayın. Tarayıcınıza uygun şekilde URL'yi kopyalayın: Chrome: Adres çubuğuna dokunun. Ardından, adres çubuğunun altında sayfa URL'sinin yanındaki Kopyala'ya dokunun.