AirPods Pro mu 2 nesil mi?

İçindekiler:

  1. AirPods Pro mu 2 nesil mi?
  2. AirPods Pro 2 Kaç Dolar?
  3. AirPods Pro orjinal mi?
  4. AirPods mu daha iyi AirPods Pro mu?
  5. AirPods Pro seri numarası nerede yazar?
  6. AirPods yeni model ne zaman çıkacak?
  7. AirPods arkasındaki tuş ne ise yarar?
  8. AirPods kablosuz şarj kutusu nasıl?
  9. AirPods kablosuz şarj kutusu nasıl anlaşılır?

AirPods Pro mu 2 nesil mi?

AirPods Pro ve 2. AirPods Pro: Kulak içi kulaklık modellerinden biri olan Pro serisinin, tamamen kulak içi tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. ... 2.Nesil AirPods: İkinci nesil kulaklıkların tasarım kısmında önemli bir farkı var. Bu seri tam olarak kulak içi tasarımın sunulmuş olduğu bir seri değil.

AirPods Pro 2 Kaç Dolar?

AirPods Pro kullanarak Siri'yi sesli olarak aktifleştirebilmek, ses paylaşmak, gelen mesajları sesli olarak dinlemek mümkün oluyor. Apple yeni kulaklıklar için bir tanıtım videosu da paylaştı. ABD'de 249 dolara satışa çıkan kulaklık, ülkemizde ise 1899 TL'ye satışta olacak.

AirPods Pro orjinal mi?

Seri Numarayı Apple'ın Web Sayfasında Kontrol Edin AirPods'un seri numarası, kutunun dışında, şarj kutusunun içinde veya iPhone'un ayarlarında Hakkında bölümünde yer alıyor. Seri numarayı Apple'ın web sayfasına girerek kontrol edin. ... Hatta şarj kutusu orijinal iken AirPods sahte olabilir.

AirPods mu daha iyi AirPods Pro mu?

Kulaklıklarınızı spor salonuna götürecekseniz, daha pahalı olan AirPods Pro'yu tercih etmeniz daha yerinde olabilir. AirPods Pro, IPX4 yani ter ve suya karşı dayanıklılık sunuyor. AirPods'ta su geçirmezlik özelliği bulunmuyor. AirPods Pro, kulağınızda oturması anlamında daha çok kişiselleştirme sunuyor.

AirPods Pro seri numarası nerede yazar?

Orijinal ambalaj hâlâ duruyorsa seri numarasını barkodun yanında bulabilirsiniz. Seri numarası, orijinal ürün makbuzunda veya faturasında da yazar. 1. Aygıtınızda iOS 14 veya iPadOS 14'ten önceki bir yazılım sürümü yüklüyse Ayarlar > Genel > Hakkında'ya giderek seri numarasını bulabilirsiniz.

AirPods yeni model ne zaman çıkacak?

E-ticaret sitesindeki verilere göre 17 Eylül'de satışa sunulacak olan iPhone 13 modelleri, AirPods 3 ile aynı tarihte satılmayacak. iPhone 13 ailesi raflarda yerini aldıktan yaklaşık iki hafta sonra satılacak olan AirPods 3, 30 Eylül'de satın alınabilir olacak.

AirPods arkasındaki tuş ne ise yarar?

AirPods'ları herhangi bir cihazla eşleştirmek için her iki kulaklık da kutu içindeyken kapağı açın ve ardından beyaz durum ışığı yanıp sönmeye başlayana kadar kasanın arkasındaki küçük düğmeye basılı tutun. ... Üstelik bu noktada AirPods'larda ses çaldırıp arayabilirsiniz.

AirPods kablosuz şarj kutusu nasıl?

AirPods'u iPhone ile kullanmak üzere şarj etme
  1. Kutuyu, bir Lightning - USB kablosu ve uyumlu bir güç adaptörü kullanarak bir elektrik prizine bağlayın.
  2. Kablosuz şarj kutusuna sahip AirPods'unuz veya AirPods Pro'nuz varsa kutuyu MagSafe kablosuz şarj aygıtıyla ya da Qi sertifikalı bir kablosuz şarj aygıtıyla şarj edin.

AirPods kablosuz şarj kutusu nasıl anlaşılır?

Kablosuz Şarj Kutusu Durum ışığı, şarj kutusunun ön kısmında, seri numarası ise kapağın alt kısmında yer alır.