Avrasya Tüneli ücreti ne kadar 2020?

İçindekiler:

  1. Avrasya Tüneli ücreti ne kadar 2020?
  2. Avrasya Tüneli minibüs geçer mi?
  3. Avrasya Tüneli hangi yön ücretli?
  4. En ucuz HGS hangi bankada?
  5. Avrasya Tüneli motor neden yasak?

Avrasya Tüneli ücreti ne kadar 2020?

2020 yılında Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 36,40 TL, minibüsler için ise 54,70 TL olarak uygulanıyordu. 2021 yılında otomobillerin geçiş ücretine yüzde 26,4, minibüslerin geçiş ücretine yüzde 26,1 zam yapılmış oldu.

Avrasya Tüneli minibüs geçer mi?

Yani “Avrasya Tüneli'nden hangi araçlar geçebilir?” sorusunun cevabı sadece otomobiller ve minibüslerdir. Avrasya Tüneli'nden geçecek araçlar için belirlenmiş ağırlık sınırı 5000 kg iken yükseklik sınırı ise 2.8 m.

Avrasya Tüneli hangi yön ücretli?

Tünel geçiş ücreti sözleşmede otomobiller (Aks aralığı 3.20m'den küçük iki akslı araçlar) için 46 TL, minibüsler (Aks aralığı 3.20 m ve üstü, UKOME kararınca geçişi uygun iki akslı araçlar) için 69 TL şeklinde belirlenmiştir. Tünel geçiş ücreti ödemesi, her iki yönde de yapılmaktadır.

En ucuz HGS hangi bankada?

Garanti Bankası ile İşbankası HGS'yi ücret almadan veriyor. Garanti Bankası'nın HGS için tek şartı bu bankada hesabınız olması. Hesabı olanlar internet üzerinden başvuru yapıp HGS'yi evlerine teslim seçeneğiyle elde edebiliyor. Dileyen ise şubeye gidip anında HGS alabiliyor.

Avrasya Tüneli motor neden yasak?

AVRASYA TÜNELİ MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE NEDEN YASAK? ... Benzer teknik özelliklerdeki tünellerde olduğu gibi Avrasya Tüneli'nin giriş ve çıkış ağızları ile mevcut araç trafiğinin doğal olarak yaratacağı güçlü hava akımı, iki tekerlekli araçların güvenli şekilde seyretmelerine engel teşkil etme potansiyeline sahip.