Point kargo kimin?

İçindekiler:

  1. Point kargo kimin?
  2. Mobil teslim ne demek Kargoist?
  3. Hızlı kargo PTT kaç günde gelir?
  4. GKN kargo sahibi kimdir?
  5. Gökhan kargo kimin?
  6. GKN kargo kimin?
  7. Point kargo ne zaman kuruldu?
  8. GKN kargo ne zaman kuruldu?
  9. Kargoist hangi şehirlerde var?
  10. Kargoist kapıda ödeme var mı?
  11. PTT hızlı kargo kaç günde gider yurtdışı?

Point kargo kimin?

Bursa'nın ilk kurye dağıtım şirketi kuran Şahsiver YILDIRIM ve oğlu Serdar YILDIRIM yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile Abi Kardeş olan Serdar YILDIRIM, Erdal Gökhan YILDIRIM olarak pazarın ihtiyaçları doğrultusunda 2008 Yılında Ulusal Posta Kurye Kargo hizmetlerini kurarak kuşaktan kuşağa geçen bir şirketin ...

Mobil teslim ne demek Kargoist?

Kargoist'in sunduğu şehir içi kargo hizmeti, ilk olarak İstanbul'da verilmeye başlanmış olan bir kargo hizmetidir. ... Yine Kargoist, mobil şube hizmeti kapsamında, müşterilerine kendi operasyon noktaları üzerinde, firma personelleri ile gönderilerin hızlı ve kolayca hazır hâle gelmesini sağlar.

Hızlı kargo PTT kaç günde gelir?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

GKN kargo sahibi kimdir?

Aylık ortalama 250 bin koli taşıdıkları belirten GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, “Lojistik sektöründe 50 yıllık bir geçmişe sahip olan aile işimizi 2016 yılında GKN Kargo'ya taşıdık.

Gökhan kargo kimin?

GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, 31 yaşında. Üniversitede lojistik eğitimini alan Akyürek, aslında 15 yıldır aile işletmesinde farklı pozisyonlarda görev almış ve kendi deyimiyle bu işe tutkuyla bağlı biri.

GKN kargo kimin?

Firmanın ismindeki GKN harflerinden yola çıkarak sahibinin kim olduğunu bulmak kolaylıkla mümkün. Çünkü sahibinin adı "Gökhan". GKN firmasının sahibi olduğu tahmin edilen Gökhan Akyürek firmanın aynı zamanda müdürü olarak görülmektedir.

Point kargo ne zaman kuruldu?

POİNT KARGO Hakkında -PointKargo Servisi taşımacılık ve dağıtım sektöründe, kalıcı, kaliteli hizmet sunmak amacı ile, 1997 yılında Bursa'da faaliyetine başladı.

GKN kargo ne zaman kuruldu?

GKN Kargo 2016'da kuruldu. Ancak, şirketin köklü bir geçmişi var. Yaklaşık 50 yıldır lojistik, taşımacılık ve dağıtım sektöründe faaliyet gösteren aile şirketlerinin bir çatı altında toplanarak, birleşmesiyle oluştu. GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, 31 yaşında.

Kargoist hangi şehirlerde var?

Kargoist olarak, İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, İzmir, Antalya gibi büyükşehirler başta olmak üzere ilçede dağıtımımızı sürdürmekteyiz.

Kargoist kapıda ödeme var mı?

Bazı müşteriler satış sırasında ödeme yapmak istemeyebilir ve kapıda ödeme kargo olanağından yararlanarak ürünü bizzat teslim aldığı anda ödeme yapmayı tercih edebilir. ... Şimdi tüm gönderinizi Kargoist'in sunduğu bütçenize uygun kargo fiyatları ile kolayca müşterilerinize ulaştırabilirsiniz.

PTT hızlı kargo kaç günde gider yurtdışı?

Ülkemiz kabul yurtdışı varışlı gönderiler postaya verildiği merkezin yurtdışı alıp verme merkezimize olan uzaklığına ve tercih edilecek yollama şekline (yüzey veya uçak) göre en geç üç(3) gün içerisinde varış ülkelerine sevk edilmekte ve teslim süresi varış posta idaresinin teslim standartına göre deşiklik arz etmekte ...