Bitci nedir güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Bitci nedir güvenilir mi?
  2. Bitci Teknoloji Kimin?
  3. Bitçi kaç TL?
  4. Bitci para yatırma nasıl yapılır?
  5. Bitci borsaya girecek mi?
  6. Bitci Coin hangi ülkenin?
  7. Bitci com kaç TL?
  8. Bitci Coin kaç para?
  9. Bitciye nasıl para gönderilir?
  10. Bitci ne zaman para çekilir?
  11. BtcTurk nerenin?

Bitci nedir güvenilir mi?

Bitci, kripto para birimlerinin ticareti ve muhafaza edilmesi için platform sağlayan bir Türk Kripto Para borsasıdır. 2018 yılında Çağdaş Holding'in CEO'su olan Burak Çağdaş Çağlar tarafından kurulmuştur. Kullanıcılarının yatırım hareketlerini inceleyip, raporlayan bir Türk Dijital Para borsasıdır.

Bitci Teknoloji Kimin?

Burak Çağdaş Çağlar'ın kurucusu olduğu, bir dijital para portalı olan Bitci.com; şu an Türkiye'nin ilk ve tek kurumsal dijital para portalı olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Bitçi kaç TL?

Bitcicoin bugünkü fiyatı ₺0.370652 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺25,405,311 TRY.

Bitci para yatırma nasıl yapılır?

Bitci hesabınıza kripto para yatırmak için Cüzdanlarım menüsünden Cüzdanlarım sayfasına gidin. Açılan ekranda yatırmak istediğiniz kripto paranın yanındaki “Yatırma” sekmesini seçin. İlgili kripto para cüzdan adresinizi QR kodu tarayarak veya kopyala butonuna basarak kopyalayabilirsiniz.

Bitci borsaya girecek mi?

Türk Blockchain'ini yurt dışına ihraç eden ve dev ortaklıklarla yatırımcılarına güven aşılayan Bitci Teknoloji'nin kripto parası BITCI, 2 yeni borsaya giriyor. XT Borsasının ardından Bitcicoin, dünyaya açılıyor ve yeni piyasalara katılıyor.

Bitci Coin hangi ülkenin?

Biz Kimiz? - Bitlo.com. Türkiye'nin en güvenilir, en kapsamlı ve en hızlı kripto para borsası olma hedefiyle 2017 yılında temelleri atılan, 2018 Şubat ayında üye alımına başlayan Bitlo.com, 2018 Haziran ayında kripto para alım ve satım işlemlerini açmıştır.

Bitci com kaç TL?

BITCI Fiyatı Canlı Veri. Bitcicoin bugünkü fiyatı ₺0.348273 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺19,517,024 TRY.

Bitci Coin kaç para?

Güncel fiyat, BITCI başına $0,055334. Bitcicoin, $0,12 ile tüm zamanların en yüksek değerinin %53,89 altında.

Bitciye nasıl para gönderilir?

Bitcoin nasıl gönderilir?
  1. Adım: Binance hesap cüzdanınıza gidin. Bitcoin göndermek için yapmanız gereken ilk şey, Binance hesabınızın cüzdanına gitmek. ...
  2. Adım: Cüzdanınızda Bitcoin'i seçin. ...
  3. 3. Adım: Ekranda yer alan çekme butonuna tıklayın. ...
  4. Adım: Cüzdan adresi gönderim miktarı ve kullanılacak ağ ...
  5. Adım: Onay.

Bitci ne zaman para çekilir?

Para Çekme Kuralları Hafta içi saat 16:30'a kadar verilen TRY çekme emirleri aynı gün içerisinde gönderilecektir. Hafta sonu 18:00'a kadar olan TL çekme talepleriniz, havale ise işlem sırasına göre, EFT ise bir sonraki ilk iş gününde gerçekleşmektedir.

BtcTurk nerenin?

Türkiye'de Bitcoin alışverişi yapılabilen beş firmadan biri olan Btcturk 1 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul'da Kerem Tibuk tarafından kuruldu. İstanbul Ticaret Odası'na Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. adına kayıtlı bir platformdur. Şirketin merkezi İstanbul Beşiktaş'da bulunuyor.