Açık öğretim giriş şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Açık öğretim giriş şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?
  2. AÖL Okul şifresi nasıl alınır?
  3. Açık Ortaokul şifremi unuttum ne yapabilirim?
  4. AÖL telafi sınavına kimler girebilir?
  5. EBA da Öğrenci şifresi nasıl alınır?

Açık öğretim giriş şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?

AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

AÖL Okul şifresi nasıl alınır?

1. yöntem : Kayıt yaptırdığınız okula giderek yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. 2. yöntem : Telefonla ALO 147 yi arayarak AÖL öğrenci şifresini unuttuğunuzu ve yeni şifre almak istediğinizi söyleyerek AÖL öğrenci şifrenizi yeniden talep edebilirsiniz.

Açık Ortaokul şifremi unuttum ne yapabilirim?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 7 gün 24 saat hizmet veren Çağrı Merkezini telefonla arayarak ya da Açıköğretim Ortaokulu'nu arayarak öğrenci numaranızı verip yeni şifre talep edebilirsiniz.

AÖL telafi sınavına kimler girebilir?

AÖL telafi sınavına, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 1. döneminde yeni kayıt veya kayıt yenileme işlemlerini yaptırarak 25 Şubat- tarihleri arasında yapılan online sınavlara çeşitli nedenlerle katılamayan öğrenciler (Batı Avrupa ve Balkanlar Programı öğrencileri hariç) katılabilecek.

EBA da Öğrenci şifresi nasıl alınır?

Sisteme kayıtlı cep telefonu numarasını gir ve “Gönder” butonuna bas (Sisteme kayıtlı cep telefonu numaran yoksa öğretmeninden veya velinden tek kullanımlık şifre edinerek ve “Öğrenci olarak EBA şifremi nasıl oluştururum” bölümünden yardım alarak şifreni yeniden oluşturabilirsin).