Kadıköy anadolu lisesi puanı kaç?

İçindekiler:

  1. Kadıköy anadolu lisesi puanı kaç?
  2. Kadıköy Anadolu Lisesi nereye taşındı?
  3. Kadıköy Anadolu IB var mı?
  4. Kadıköy Anadolu Lisesinde dersler ingilizce mi?
  5. Kadıköy Anadolu Lisesi Yıkılacak mı?

Kadıköy anadolu lisesi puanı kaç?

Kadıköy Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, Kadıköy Anadolu Lisesi'nin taban puanı 455 olduğu halde okula 405 puanlı bir öğrencinin kaydedildiğini tespit etti.

Kadıköy Anadolu Lisesi nereye taşındı?

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin Moda Sahili'ndeki yerleşkesi, İstanbul Valiliği'nin, yaptığı proje ihale kapsamında "depreme dayanıklı olmadığı" gerekçesiyle yıkılıp, yeniden yapılacak. Öğrencilerin bir bölümü yine Moda'daki Kadıköy Lisesine, diğer bölümü ise Göztepe'deki Halil Türkkan Ortaokuluna nakledilecek.

Kadıköy Anadolu IB var mı?

Kadıköy Anadolu'nun önümüzdeki yıllarda hedeflediği projeler arasında çift diploma programı, AP Level Dersler ile International Bakalorya (IB) programı bulunuyor. KADIKÖY ANADOLU ÜCRETLİ ? Hayır. Kadıköy Anadolu Lisesi bir devlet okuludur ve öğrenim ücretsizdir.

Kadıköy Anadolu Lisesinde dersler ingilizce mi?

Sözel derslerin Türkçe okutulduğu okulda; sayısal dersler 2012 yılına kadar İngilizce dilinde verilmekte iken bu tarihten sonra eğitim kadrosunun İngilizce eğitim veremeyeceği dile getirilerek bu dersler Türkçe okutulmaya başlanmıştır (Hazırlık sınıfı hariç).

Kadıköy Anadolu Lisesi Yıkılacak mı?

Türkiye'nin en iyi liselerinden olan ve 1955 yılından bu yana İstanbul'daki en güzel arazilerden birinde varlığını sürdüren Kadıköy Anadolu Lisesi, depreme dayanıksız olduğu için yıkılacak. Öğrencilerin inşaat boyunca iki farklı okulda eğitim alması planlanıyor.