Turkan Soray kimlerle evlendi?

İçindekiler:

  1. Turkan Soray kimlerle evlendi?
  2. Türkan Şoray'ın kaç tane çocuğu vardır?
  3. Türkan Şoray kime aşık oldu?
  4. Türkan Şoray en çok kiminle başrolü paylaşmıştır?
  5. Türkan Şoray'ın oğlu var mı?
  6. Türkan Şoray ne estetik yaptırdı?
  7. Kadir inanır Türkan Şoray küs mü?

Turkan Soray kimlerle evlendi?

Türkan Şoray, 1995 Ağustos'unda hastaneye kaldırılan Adlı'yı son anlarına kadar yalnız bırakmadı. Tiyatro oyuncusu Cihan Ünal ile 1983'te evlenmiş 1987'de ayrılmış ve bu evlilikten Yağmur adlı bir kızları olmuştur.

Türkan Şoray'ın kaç tane çocuğu vardır?

Yağmur Ünal Türkan Şoray/Çocukları

Türkan Şoray kime aşık oldu?

Tam 20 Sene Sürdü Türkan Şoray ve Rüçhan Adlı'nın büyük aşkı tam 23 sene sürdü. Adlı'nın bu sürede hala evli olması bile onları engellemedi.

Türkan Şoray en çok kiminle başrolü paylaşmıştır?

Birlikte en çok rol aldığı erkek oyuncular 20 kez birlikte oynadığı Ediz Hun, 15 kez birlikte oynadığı Ekrem Bora, 13'er kez birlikte oynadığı İzzet Günay ve Murat Soydan, 12 kez birlikte oynadığı Tanju Gürsu ve 10 kez birlikte oynadığı Kadir İnanır'dır.

Türkan Şoray'ın oğlu var mı?

Halit Şoray Türkan Şoray/Babalar

Türkan Şoray ne estetik yaptırdı?

Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı oyuncusu Türkan Şoray, son hali ile herkesi şaşırttı. Oyuncunun zayıflığı dikkatlerden kaçmazken, yüzüne ise Fransız askısı yaptırdığı öğrenildi.

Kadir inanır Türkan Şoray küs mü?

Türk sinemasının köşetaşı filmlerinde birlikte oynayan Türkan Şoray ileKadir İnanır'ın iki yıldır evlilik polemiği yüzünden küs olduğu ortaya çıktı ... İnanır, Şoray'ın yanında yer ayrılmasına rağmen, arka sıralarda oturdu.