Halkbank kredi kartı başvuru nerede?

İçindekiler:

  1. Halkbank kredi kartı başvuru nerede?
  2. Paraf kart başvurum nerede?
  3. Kredi kartı başvurusu nasıl yapılır Halkbank?
  4. Halkbank kredi kartı nasıl aktifleştirilir?
  5. Paraf kredi kartı limiti ne kadar?
  6. Halkbank kredi kartı ne zaman gelir?
  7. Halkbank kimlere kredi kartı veriyor?
  8. Halkbank banka kartı ücretli mi?
  9. Halk Bankası yeni kart şifresi nasıl alınır?
  10. Halkbank kredi kartı limiti ne kadar?
  11. Halkbank kredi kartı limiti en fazla ne kadar olur?
  12. Halkbank kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra kaç günde gelir?
  13. Paraf kartı kimler alabilir?
  14. Halkbank kart ücreti ne kadar?

Halkbank kredi kartı başvuru nerede?

Başvurunuzu Halkbank İnternet Şube, Mobil Şube, Paraf Mobil ve 08 Halkbank Dialog kanallarından veya size en yakın Halkbank Şubesinden gerçekleştirebilirsiniz. Teslim anında Şubemizde nüfus cüzdanı fotokopiniz ve Kredi Kartı Üyelik Sözleşmesi'ne imzanız alınacaktır.

Paraf kart başvurum nerede?

Kredi kartı başvurunuzun sonucunu 08 Halkbank Dialog 'dan, Halkbank İnternet Şubesinden ya da başvuruda bulunduğunuz Şubemizden öğrenebilirsiniz.

Kredi kartı başvurusu nasıl yapılır Halkbank?

Nasıl Başvurabilirim? Dilerseniz buraya tıklayıp Paraf web sitemizden online, 0 400 Halkbank Dialog'u arayabilir, Paraf Mobil'i indirebilir, Halkbank İnternet Şubesi'nin Başvurular menüsünden ya da size en yakın Halkbank Şubesi'nden başvuruda bulunabilirsiniz!

Halkbank kredi kartı nasıl aktifleştirilir?

Halkbank İnternet Şubesine giriş yaparak “Kredi Kartlarım / Şifre Üretme” seçeneğini kullanabilirsiniz. "Paraf MOBİL'e giriş yaparak "Kartlarım/Şifre Üretme" seçeneğini kullanarak şifrenizi oluşturabilirsiniz. 08 Dialog'u arayabilirsiniz. Size en yakın Halkbank Şubesine uğrayabilirsiniz.

Paraf kredi kartı limiti ne kadar?

Banka tarafından tahsis edilen kart limitleri Paraf için 2.999 TL'ye kadar, Paraf Gold için 3.000-9.999 TL, Paraf Platinum için 10.000 TL ve üzeri tutar aralıklarındadır.

Halkbank kredi kartı ne zaman gelir?

Kredi kartı başvurunuzun sonucunu 0 400 Halkbank Dialog 'dan, Halkbank internet şubesinden ya da başvuruda bulunduğunuz şubeden öğrenebilirsiniz. Kredi kartı başvurunuz genellikle 1-2 gün içerisinde, en fazla ise 1 hafta içinde sonuçlanır.

Halkbank kimlere kredi kartı veriyor?

Halkbank kredi kartlarına 18 yaşını doldurmuş ve düzenli geliri olan herkes başvuru yapabilir. Kart başvurusunun olumlu değerlendirilebilmesi açısından kişinin mesleki durumu, gelir düzeyi ve çalışma geçmişi oldukça önemlidir.

Halkbank banka kartı ücretli mi?

Kart Üyelik Ücreti bulunmamaktadır.

Halk Bankası yeni kart şifresi nasıl alınır?

  1. SIFRE yazıp aralarında birer boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini ve kartınızın arka yüzünde bulunan güvenlik kodunun (CVV / CVC2) ilk 2 karakterini 3404'e gönderebilirsiniz. ...
  2. Halkbank İnternet Şubesine giriş yaparak “Kredi Kartlarım / Şifre Üretme” seçeneğini kullanabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Halkbank kredi kartı limiti ne kadar?

Banka tarafından tahsis edilen kart limitleri Paraf için 2.999 TL'ye kadar, Paraf Gold için 3.000-9.999 TL, Paraf Platinum için 10.000 TL ve üzeri tutar aralıklarındadır.

Halkbank kredi kartı limiti en fazla ne kadar olur?

Paraf ürün çeşitlerinden, birden fazla kartınız olması durumunda size tahsis edilen limit, tüm kartlarınız için ortak limit, yani müşteri limitiniz dikkate alınmaktadır. Bu durumda, toplamda her iki kartınız için kullanabileceğiniz en yüksek limit müşteri limitiniz olan 5,000 TL'dir.

Halkbank kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra kaç günde gelir?

Halkbank kredi kartı teslim süresi 7-14 gün arasındadır. Onaylanıp kuryeye verildikten sonra bir aksilik olmazsa 3 iş günü içerisinde gelir. Halkbank da Kuryenet ile anlaşmalıdır. İsterseniz online isterseniz 444 9393 telefon ile görüşerek kredi kartınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Paraf kartı kimler alabilir?

Kimler Paraf başvurusunda bulunabilir ? 18 yaşından büyük ve düzenli gelir sahibi herkes Paraf başvurusunda bulunabilir.

Halkbank kart ücreti ne kadar?

Kart Bedelleri
Paraf Business
MasrafAsgari TutarAzami Tutar
Kart Üyelik Ücreti (TL)114,60 TL114,60 TL