Pure Beauty BB Krem Natural hangi ciltler için?

İçindekiler:

  1. Pure Beauty BB Krem Natural hangi ciltler için?
  2. Pure Beauty CC krem nedir?
  3. Pure Beauty ürünleri nerede satılıyor?
  4. Ivory CC krem nedir?
  5. BB Krem hangi fırça ile sürülür?
  6. BB krem Yağlı ciltler için mi?
  7. BB krem hangi ciltler için?
  8. Pure Beauty gece kremi ne işe yarar?
  9. CC krem ile BB krem arasındaki fark nedir?
  10. CC krem ne işe yarar?

Pure Beauty BB Krem Natural hangi ciltler için?

Sarı alt tonlu olan ambalaj üzerinde Natural yazan Pure Beauty BB Krem. Gri alt tonu, pembe alt tonlu ciltlere çok yakışıyor ve ciltte gri bir görünüm oluşturmuyor.

Pure Beauty CC krem nedir?

Özel formülü sayesinde çok işlevli bir yapıya sahip olan CC krem cilt bakımı yaparken aynı zamanda kirlilik karşıtı kapsülleri ile cildi zararlı etkenlerden ve Spf 50 sayesinde de cildi güneşin zararlı UV ışınlarından korumaya yardımcı oluyor. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.

Pure Beauty ürünleri nerede satılıyor?

Cildinizi Güzelleştiren Pure Beauty Ürünleri Watsons'ta.

Ivory CC krem nedir?

Cilt tonunu düzenlemeyi, cildi nemlendirmeye yardımcı olarak pürüzsüz ve lekesiz bir görünüm elde etmeyi, SPF30 ile UV ışınlarının zararlı etkisinden korumayı vaadediyor. Paraben, Lanolin ve Alkol içermiyor. Son kullanma tarihi oldukça uzun.

BB Krem hangi fırça ile sürülür?

BB kremi fırçayla veya süngerle uygulamana gerek yok. İnce bir yapısı olduğu için, parmakların bu iş için birebir! Eğer cildinde rahatsız olduğun izlerin varsa, BB kremi uygulamadan önce kapatıcı sürebilirsin.

BB krem Yağlı ciltler için mi?

BB krem CC kremden daha fazla kapatıcı özelliğe sahiptir, ancak CC krem cildinize uyum sağlayarak renk eşitliği sağlar. BB krem daha yoğun nemlendirici içerir, bu sebepten dolayı yağlı cilde sahip olanlar CC kremi tercih etmelidir.

BB krem hangi ciltler için?

BB krem, özellikle çok aşamalı olmayan hafif makyajlarda kullanım için ideal. Hatta makyaj yapmadığın günlerde bile yalnızca ten rengini eşitlemek adına BB kremden yardım alabilirsin. Cildindeki sivilce, kızarıklık ya da lekeler çok yoğun değilse BB kremin kapatıcılığı senin için gayet yeterli olacaktır.

Pure Beauty gece kremi ne işe yarar?

Pure Beauty Antioxidant Yenileyici Gece Bakım Kremi; Uyurken cilt bariyerinin güçlenmesini, cildin esnek ve canlı görünmesini hedefliyor.

CC krem ile BB krem arasındaki fark nedir?

BB krem ile arasındaki farklılık ise temel olarak kapatıcılık özelliğine dayanır. CC kremler ciltteki ton farklılıklarını hedeflerken BB krem hafif bir fondöten etkisi yaratır. Bu yüzden eğer kapatıcılık istiyorsanız BB krem kullanmanız daha doğru olacaktır.

CC krem ne işe yarar?

Renk düzeltici anlamına gelen “Color Corrector” kelimesinin kısaltılması olan CC kremler, hafif kıvamları ile cilt kusurlarını kapatmaya yardımcı olan ancak cildi ağırlaştırmayan kozmetik ürünlerdir. Özellikle yoğun makyaj yapmayı tercih etmeyen pek çok kadın tarafından günlük makyajda kullanılır.