Tuzla aqua park ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Tuzla aqua park ne zaman açılacak?
  2. Tuzla aqua parkta neler var?
  3. Aqua Club Dolphin giriş ücreti ne kadardır?
  4. Tuzla Marmaray dan Tuzla Marina'ya nasıl gidilir?
  5. Tuzla Aquapark hangi Otobüs gider?
  6. Aquapark istanbul ne kadar?
  7. Marina Aquapark ne zaman açıldı?
  8. Bahçeşehir Aquapark kaç TL?
  9. Aqua Dolphin 2021 Açık mı?
  10. Marmaray ile tuzlaya nasıl gidilir?
  11. Tuzla marinaya hangi araç gider?
  12. Pendikten Tuzla Viaporta nasıl gidilir?
  13. Istanbul en büyük aqua parkı nerede?

Tuzla aqua park ne zaman açılacak?

Tuzla Viaport Marina'da 17 Farklı su kaydırağı, çocuklara özel bölümde eğlencenin tadına varılacak kaydırakları, dalga havuzu ile deniz kenarında eşsiz marina manzarasında harika bir deneyim sunan Marina Aquapark Waterland 22 Haziranda kapılarını yeniden ziyaretçilerine açtı.

Tuzla aqua parkta neler var?

17 Farklı Su Kaydırağı İstanbul'un en büyük aquaparkı Marina Aquapark Waterland'de eğlencenin tadını doyasıya çıkarmak için davetlisiniz. 12 sıradışı su kaydırağı, 15 farklı su sporu, dalga havuzu, çocuk oyun ve su parklarıyla bu yaz, tatil ayağınıza geldi!

Aqua Club Dolphin giriş ücreti ne kadardır?

– Hafta İçi Ve Cumartesi Günü: Bay: 60 TL. Bayan: 45 TL. 5-12 yaş arası çocuk: 30 TL.

Tuzla Marmaray dan Tuzla Marina'ya nasıl gidilir?

Marmaray ile 5 dakika Uzağınızdayız! Marmaray Halkalı – Gebze Hattında hangi istasyondan binerseniz binin, Marmaray Tuzla durağından inip, Tuzla İstasyonu önünden geçen minibüsler ile 5 dakika.'da Viaport Marina Game Center'dasınız..

Tuzla Aquapark hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Aqua Garden Tuzla yakınından geçiyor: 133TM, KM12.

Aquapark istanbul ne kadar?

yetişkin giriş ücreti hafta içi 200 TL iken, hafta sonu 250 TL'den hizmet sunuluyor. Aquapark, pazartesi günleri hariç, haftanın her günü açık olup, saat 10 ile 20 arası çalışıyor. Haritadaki konumunu görmek için tıklayın.

Marina Aquapark ne zaman açıldı?

İstanbul'un en büyük aquaparkı olma iddiasıyla hizmete başlayan Marina Aquapark Tuzla, 2019 haziran ayında ilk kez ziyaretçilerine kapılarını açtı. 15 bin metrekare üzerine kurulu olan tesiste çocuklar ve bayanlar için özel havuz ile daha çok aile konseptinde bir işletmecilik amaçlanmış.

Bahçeşehir Aquapark kaç TL?

Parkın içerisinde çeşitli havuzlar ve kaydıraklar bulunuyor. Yaz aylarında çocuklarınız ile ziyaret edebileceğiniz son derece güvenli bir park burası....Aqua Dolphin Fiyatları 2021.
Giriş TürüPazartesi-CumartesiPazar
Bay100 TL110 TL
Çocuk (5-12 Yaş)50 TL55 TL
Çocuk (0-4 Yaş)ÜcretsizÜcretsiz
1 satır daha

Aqua Dolphin 2021 Açık mı?

Aqua Club Dolphin Açılış Kapanış Saatleri 2021 olup sezon boyunca haftanın her günü hizmet veriyor. 2021 sezonu 1 haziran itibariyle açıldı.

Marmaray ile tuzlaya nasıl gidilir?

Tuzla ilçesine Marmaray ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Marmaray bağlantısını kullanarak aktarmalı olarak Tuzla'ya gitmek isterseniz; Ayrılıkçeşmesi ya da Üsküdar duraklarında inmeniz gerekmektedir. Ayrılıkçeşmesi durağında inerseniz; M4 Kadıköy- Tavşantepe hattına aktarma yapabilirsiniz.

Tuzla marinaya hangi araç gider?

Bu Otobüs hatları Tuzla Marina yakınından geçiyor: 132V, 251, E-9, KM13, KM26, KM27, KM37.

Pendikten Tuzla Viaporta nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız E-5 üzerindeki herhangi bir otobüs durağından 130A'ya binerek Galatasaraylılar Sitesi durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Viaport Marina Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Istanbul en büyük aqua parkı nerede?

Tuzla'da bulunan İstanbul'un en büyük aquaparkı Marina Aquapark Waterland'de eğlencenin tadını doyasıya çıkarmak için davetlisiniz.