Çukur 33 bölümde ne olacak?

İçindekiler:

  1. Çukur 33 bölümde ne olacak?
  2. Çukur 33 Bölüm kimler öldü?
  3. Çukur birinci sezon kaç bölüm?
  4. Çukur 2 sezon finalinde ne oldu?
  5. Çukur 2 sezon finalinde kimler öldü?
  6. Çukur da Aliço ölecek mi?
  7. Çukurda idrisi kim öldürdü?
  8. Aliçoyu kim kurtardı?
  9. Aliço hangi bölümde öldü?

Çukur 33 bölümde ne olacak?

Çukur 33. Bölüm. ... Oğlu Selim'in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur'u Vartolu'ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun'un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak.

Çukur 33 Bölüm kimler öldü?

- Medet karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe, silahlı saldırıya uğrayan Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil) ile Saadet'i (Boncuk Yılmaz) kurtarmak isterken hayatını kaybetti. - Avukat Nazım ( Ahmet Tansu Taşanlar) zehirlediği kardeşi Emrah'ın (Alperen Duymaz) ihaneti ile vurularak öldürüldü.

Çukur birinci sezon kaç bölüm?

Çukur (1. sezon)
Çukur
1. sezon
Sezon 1 afişi
ÜlkeTürkiye
Bölüm sayısı33
6 satır daha

Çukur 2 sezon finalinde ne oldu?

Yücel'in yaşattığı acıların benzerini ona yaşatmak isteyen Yamaç, Çukur 2. sezon finalinde intikamını alıyor. ... Çukur 67. Son bölümde; Akın Koçovalı'nın cezaevinden çıkması herkesin yüzünü güldürürken, Koçovalı kadınlarının Yücel tarafından kaçırılması Koçovalı erkeklerini derinden sarsıyor.

Çukur 2 sezon finalinde kimler öldü?

Bu katliamlar sonucu Nedret Koçovalı, Acar Koçovalı, Paşa ve Berber Muhittin ölmüştür.

Çukur da Aliço ölecek mi?

Çukur'un Aliço karakteri diziye veda ediyor. SARP APAK İLE BİRLİKTE ROL ALACAK! ... Ancak dizinin Aliço'su diziye ölerek veda edecek. Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocağlu yeni bir diziye yelken açtı.

Çukurda idrisi kim öldürdü?

ÇUKUR İDRİS BABA ÖLDÜ MÜ? Ne yazık ki tanıtımlardan anladığımız kadarıyla oğlunu öldüremeyecek olan ve miladını doldurduğunu düşünen İdris Yamaç'a beni vur diye ısrar etti. Bunu hiç istemese de Yamaç babasını vurmak zorunda kaldı. Böylece İdris Koçovalı öldü.

Aliçoyu kim kurtardı?

Cüneyt, Aliço'nun babası Yavuz'un adamıdır. Cüneyt, Aliço'yu Yücel'in elinden kurtarır ve babası Yavuz'un evine getirir.

Aliço hangi bölümde öldü?

Çukur 2. sezonun 34. bölümünde (67. Bölüm); Geri dönüşüm merkezindeki patlamadan Aliço sağ kurtuluyor.