WhatsApp durum nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp durum nasıl bakılır?
  2. WhatsApp duruma gizli nasil bakilir?
  3. WhatsApp durumu kimin gördüğü?
  4. Whatsapp durum arşivi nerede?
  5. Whatsapp'da birinin beni engellediğini nasıl anlarım?
  6. Sadece şu kişilerle paylaş ne demek?

WhatsApp durum nasıl bakılır?

Durum güncellemelerini görüntüleme veya cevaplama
  1. Bir kişinin durum güncellemesini görüntülemek için önce DURUM sekmesine dokunun. Ardından kişinin durum güncellemesine dokunun.
  2. Kişinin durum güncellemesini cevaplamak için durum güncellemesini görüntülerken CEVAPLA'ya dokunun.

WhatsApp duruma gizli nasil bakilir?

Burada açılan menüde Hesap seçeneğine basıyor ve karşımıza çıkan Gizlilik ve Güvenlik gibi seçenekler arasında "Gizlilik" bölümüne giriyoruz. Daha sonra ise açılan pek çok seçenek arasından "Okundu Bilgisi" seçeneğini bulup işaretliyse o işareti kaldırıyoruz.

WhatsApp durumu kimin gördüğü?

Görüntülemelerini görmek istediğin duruma dokun. simgesine dokun. Bu, ekranın en altında, göz şekilli bir simgenin hemen üstündedir. Dokunduğunda simge, durumunu görüntüleyen kişilerin bir listesini gösterecek şekilde açılır.

Whatsapp durum arşivi nerede?

Whatsapp arşiv mesajları görme Android işemi için “Arşivlenmiş” bölümü ekranı kaydırdığınızda altta yer alacaktır. Sohbetler ekranınızı aşağı kaydırarak en alta gelin ve Arşivlenmiş yazısına dokunun.

Whatsapp'da birinin beni engellediğini nasıl anlarım?

İlgili kişinin profil fotoğrafında yapılan güncellemeleri göremezsiniz. Sizi engellemiş olan bir kişiye gönderdiğiniz mesajlarda her zaman, “mesaj gönderildi” anlamına gelen tek bir onay işareti gösterilir. “Mesaj teslim edildi” anlamına gelen ikinci onay işareti hiçbir zaman gösterilmez.

Sadece şu kişilerle paylaş ne demek?

Şunlar Hariç Kişilerimle Paylaş: Eğer bazı kişilerin durumunuzu görmesini istemiyorsanız bu seçenek üzerinden kişileri belirleyebilirsiniz. Sadece Şu Kişilerle Paylaş: Bu sayede ise yalnızca seçtiğiniz kişilerle WhatsApp durumlarınızı paylaşabilirsiniz.