Göbek deliği neye yarıyor?

İçindekiler:

  1. Göbek deliği neye yarıyor?
  2. Kadınlarda göbek akıntısı neden olur?
  3. Göbekten su gelmesi nedir neden olur?
  4. Göbek deliği iltihabı nasıl tedavi edilir?

Göbek deliği neye yarıyor?

faydaları:✅ insanın ağırlık denge Merkezi göbek delidir. Göbek deliğinde yapılan araştırmalarda 60 çeşit mantar ve Maya'nın yaşadığı belirlenmiştir. Bu canlılar vücudumuzda ki hastalık yapacı mikroplara karşı mikroplara karşı savunmayı yaparlar. dokunulduğunda beyne sinyal gider.

Kadınlarda göbek akıntısı neden olur?

Özellikle kötü hijyen alışkanlığı, yapısal bir biçimde göbek çukurunun dar olması, piercing kullanımı, aşırı şekilde kilo alınması, aşırı terleme ve göbek deliğinin çok fazla kurcalanması sonucunda göbek deliğinde iltihap oluşabilir.

Göbekten su gelmesi nedir neden olur?

Kir, bakteri, mantar ve diğer mikroplar göbek deliğinizin içinde sıkışıp çoğalabilir. Bu da bir enfeksiyona neden olabilir. Göbek deliğinizden sızan sıvı genellikle beyaz, sarı, kahverengi veya kanlı akıntı şeklindedir. Bu akıntı da ağır bir kokuya sahiptir.

Göbek deliği iltihabı nasıl tedavi edilir?

Göbek iltihabının medikal tedavisi için antibiyotik ve analjesik ilaçlar kullanılabilir. Bazen göbek deliğindeki deri laserasyon ve erozyonları için gümüş nitratlı kalem kullanılır. Fakat cerrahi müdahale, genelde komplikasyonlar geliştiğinde uygulanır.