Trendyol Firması kime ait?

İçindekiler:

  1. Trendyol Firması kime ait?
  2. Trendyolun kurucusu kimdir?
  3. Trendyol hangi firmanın?
  4. Trendyol kaç paraya kuruldu?
  5. Trendyol ne kadar satış?
  6. Trendyol Hangi şehirlerde var?
  7. Trendyol yerli mi?
  8. Demet Mutlu şu an ne yapıyor?
  9. Trendyol hangi ülkeye satıldı?
  10. Trendyolda ne satılır?

Trendyol Firması kime ait?

Kendi tedarik ettiği ürünlerin yanı sıra 45 bin KOBİ iş ortağıyla açık pazara dönüşen Trendyol'un yüzde 86.5'i Çinli alışveriş platformu Alibaba'ya ait. Şirketin kalan yüzde 6.96'sı Demet Mutlu'ya, yüzde 5.55'i Evren Üçok'a, yüzde 0.78'i Begüm Tekin'e, yüzde 0.21'i Zeki Güçlü Kaya'ya ait olduğu biliniyor.

Trendyolun kurucusu kimdir?

Demet Mutlu Trendyol.com/Kurucuları

Trendyol hangi firmanın?

Dünyanın lider e-ticaret gruplarından Alibaba Group, 2018'de Trendyol'a ortak oldu. Alibaba yatırımı ile Türkiye'den çıkan ilk unicorn olduğu yorumları yapıldı.Alibaba 728 milyon dolar yatırım yapmıştır. Günümüzde Trendyol'un ana hissedarı Alibaba'dır.

Trendyol kaç paraya kuruldu?

300 bin dolar sermaye ile kurulan Trendyol, 2010-2011'de Tiger Global ile Kleiner Perkins'ten ve 2014'te EBRD'den yatırım aldı. Dünyanın lider e-ticaret gruplarından Alibaba Group, 2018'de Trendyol'a ortak oldu.

Trendyol ne kadar satış?

Açıklanan verilere göre Trendyol'da, 2020'de, büyük çoğunluğu KOBİ olan 98 bin işletme ve 1,1 milyon bireysel satıcı platform üzerinden 347 milyon adet ürün satışı gerçekleştirdi.

Trendyol Hangi şehirlerde var?

Trendyol Express İlk olarak İstanbul'da ağını genişleten şirket, Kocaeli, Bursa, İzmir ve Ankara dahil 37 ilde dağıtım yapıyor.

Trendyol yerli mi?

Trendyol'un kurucusu Türk iş kadını Demet Mutlu'dur. Demet Mutlu 22 Ağustos 1971 yılında New York'ta dünyaya gelmiştir. ... Trendyol'da satış yapan mağazaların %98'ini yerli şirketler oluştururken, bu şirketlerin sattığı ürünlerin %72'sinin de yerli imalat olması dikkat çekti.

Demet Mutlu şu an ne yapıyor?

Girişimci İş İnsanı Demet Mutlu/Meslekleri

Trendyol hangi ülkeye satıldı?

Dünyanın en büyük perakendecisi Çinli dev Alibaba'nın, 2009'da kurulan Türkiye'nin e-ticaret platformlarından Trendyol'u satın almasına Rekabet Kurumu'ndan onay geldi. Alibaba, 28 Haziran'da gerçekleştirdiği açıklama ile Türk e-Ticaret şirketi Trendyol'u satın aldığını duyurmuştu.

Trendyolda ne satılır?

Trendyol'da en çok satan detaylı ürün kategorileri şöyle sıralanabilir:
  • Kılıf kategorisi.
  • Kadın ve erkek günlük spor ayakkabı kategorisi.
  • Ekran koruyucu kategorisi.
  • Bluetooth kulaklık kategorisi.
  • Cep telefonu kategorisi.
  • Akıllı saat kategorisi.
  • Yolluk kategorisi.
  • Sağlık ürünleri kategorisi.
Daha fazla öğe...