Momo Beach kapandı mı?

İçindekiler:

  1. Momo Beach kapandı mı?
  2. Momo Beach açıldı mı?
  3. Momo Beach kaç TL?
  4. Momo Beach giriş ne kadar?
  5. Boheme Beach kaç para?
  6. Fly In Beach hangi koyda?
  7. Before Sunset giriş ne kadar?

Momo Beach kapandı mı?

MOMO BEACH KAPATILDI Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un darbedilmesiyle gündeme gelen Momo Beach, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 15 gün süreyle kapatıldı.

Momo Beach açıldı mı?

​ 30 Haziran 2018 günü açılış yapan Çeşme Dalyanköy'de bulunan Momo Beach'te günün yorgunluğunuzu atabilirsiniz.DJ performansları ile eğlenebilir, soğuk deniziyle ve esen rüzgarıyla havanın bunaltıcı sıcaklığından kurtulabilirsiniz.

Momo Beach kaç TL?

Momo Beach 2020 Giriş Ücreti Ne Kadar? 2020 yılı giriş ücreti 150 TL olarak belirlenmiş olup, şezlong, minder, beach joy ile havlu kullanım ücreti fiyata dahildir. Ayrıca kişi başı minimum 200 TL harcama yapmak gerekmektedir.

Momo Beach giriş ne kadar?

2020 yılı giriş ücreti 150 TL olarak belirlenmiş olup, şezlong, minder, beach joy ile havlu kullanım ücreti fiyata dahildir. Ayrıca kişi başı minimum 200 TL harcama yapmak gerekmektedir.

Boheme Beach kaç para?

Boheme Beach 2020 Giriş Ücreti Çeşme Boheme Beach giriş 2020 yılı için 120 TL olarak belirlenmiştir. Gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırınız.

Fly In Beach hangi koyda?

İzmir'in turizmde başı çeken ilçesi Çeşme, Türkiye'yi ilk beach club'la tanıştıran yer aynı zamanda. Fly-Inn Beach, 1994 yılında Aya Yorgi Koyu'nda açıldı.

Before Sunset giriş ne kadar?

2021 yılı giriş ücreti olarak 150 TL olarak belirlenmiş olup şezlong, şemsiye ve otopark hizmeti fiyata dahildir. Uygun yiyecek ve içecek fiyatları ve ek hizmetler ile keyifli bir gün geçirme imkânınız bulunuyor. İşletmeye giriş haftanın her günü 08.00-04.00 arasında gerçekleştirilebilir.