Magnum dondurma kilo yapar mı?

İçindekiler:

  1. Magnum dondurma kilo yapar mı?
  2. Magnum dondurma hangi firmanın?
  3. Magnum Double ne kadar?
  4. Magnum kimi?
  5. Magnum türkiyeye ne zaman geldi?
  6. Magnum Double Çikolata kaç ml?
  7. Magnum Double Caramel Gold kaç kalori?
  8. Bir Magnum karamel kaç kalori?

Magnum dondurma kilo yapar mı?

Magnum cookie ve diğer tüm Magnum dondurma çeşitleri, diyet beslenmeleri için uygun görülmeyen tatlılardandır. Şeker ve yağ oranı çok fazla olduğu için, kilo alımına neden olabilir.

Magnum dondurma hangi firmanın?

Magnum, İngiltere/Hollanda şirketi Unilever'in bir parçası olan ve birçok ülkede farklı isimlerle faaliyet gösteren dondurma markası Algida'nın bir ürünüdür.

Magnum Double ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 7,50 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 7,50 TLŞu Andaki Fiyat: 7,50 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

Magnum kimi?

Magnum, 1989 yılında ilk kez üretilen ve 1994 yılında Türkiye pazarında yer almaya başlayan, Unilever'in sahibi olduğu Algida bünyesindeki dondurma markasıdır. Dünyada ilk kez 1989 yılında yetişkinlere özel satılan dondurmadır.

Magnum türkiyeye ne zaman geldi?

1989'dan beri dünyanın birçok yerinde yetişkinlere özel dondurma keyfi sunan ve yıllar boyunca çeşitlerini çoğaltan Magnum, farklı lezzet deneyimleri ile 1994'ten bu yana Türkiye'nin “şımartan” markaları arasında en üst sırada yer alıyor.

Magnum Double Çikolata kaç ml?

Magnum Double Çikolata 95 ml | istegelsin | market fiyatıyla gelsin. İki kat kıtır Magnum çikolata kaplamasının arasında yoğun çikolata sosu ve içinde enfes çikolatalı dondurma. Şimdiye kadarki en haz dolu Magnum.

Magnum Double Caramel Gold kaç kalori?

100 g içinde 300 kadar kalori mevcut. Kalori Dağılımı: %52 yağ, %42 karb, %7 prot.

Bir Magnum karamel kaç kalori?

Magnum Mini Double Karamelin 100 gramında 340 kcal kalori, ayrıca 1 Paket yani 50 gram Magnum Mini Double Karamelde 170 kalori bulunmaktadır.