Stilex jel krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Stilex jel krem ne işe yarar?
  2. Solerat krem neye iyi gelir?
  3. Stilex jel hangi durumlarda kullanılır?
  4. Stılex jel nedir?
  5. Stilex kaç yaş?
  6. Muscoflex Duo jel nedir ve ne için kullanılır?
  7. Elektra Plus Jel hangi hastalıkta kullanılır?
  8. Stilex çocuklar için kullanılır mı?
  9. Muscoflex jel krem ne işe yarar?
  10. Elektra plus ne işe yarar?

Stilex jel krem ne işe yarar?

Ciltteki kaşıntıyı, kızarıklığı kesen, ödemi iyileştiren bu mucizevi krem; egzamaya eşlik eden tahrişi önlüyor.

Solerat krem neye iyi gelir?

SOLERAT deriye uygulandığında, lokal olarak antialerjik (alerjiyi giderici), antienflamatuar (iltihabı giderici), antipruritik (kaşıntıyı giderici) ve anestezik etki gösterir. SOLERAT, güneş yanıkları, böcek sokmaları, ürtiker (kurdeşen), kaşıntı ve birinci derece (hafif) yanıklarda kullanılır.

Stilex jel hangi durumlarda kullanılır?

STİDERM deriye uygulandığında, lokal olarak antialerjik (alerjiyi giderici), antiinflamatuvar (iltihabı giderici), antipruritik (kaşıntıyı giderici) ve anestezik etki gösterir. STİDERM, güneş yanıkları, böcek sokmaları, ürtiker (kurdeşen), kaşıntı ve birinci derece (hafif) yanıklarda kullanılır.

Stılex jel nedir?

Jel Renksiz, saydam homojen jel. STİLEX güneş yanıkları, böcek sokmaları, ürtiker, kaşıntı ve birinci derece yanıklarda kullanılır.

Stilex kaç yaş?

STLEX, ince bir tabaka halinde ciltteki lezyonlu bölgeye sürülür. Değişik yaş grupları : Çocuklarda kullanımı : 2 yaşın altındaki çocuklarda, hekim onayı olmaksızın kullanılmamalıdır. Yaşlılarda kullanımı : Bildirilmemiştir.

Muscoflex Duo jel nedir ve ne için kullanılır?

Ezilme, burkulma gibi yumuşak doku travmaları, spor yaralanmaları Page 2 MDJ-150813P6 Sayfa 2 • Eklem kireçlenmesi (osteoartrit), eklemi çevreleyen yumuşak dokunun iltihabı (periartrit), kas, kiriş iltihabı (tendinit), kas kiriş kılıfının iltihabı (tenosinovit), eklem çevresindeki keselerin iltihabı (bursit) • ...

Elektra Plus Jel hangi hastalıkta kullanılır?

Tiyokolşikosid, esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmları ile ilişkili semptomların (hastalık belirtilerinin) tedavisinde kullanılır.

Stilex çocuklar için kullanılır mı?

STLEX, ince bir tabaka halinde ciltteki lezyonlu bölgeye sürülür. Değişik yaş grupları : Çocuklarda kullanımı : 2 yaşın altındaki çocuklarda, hekim onayı olmaksızın kullanılmamalıdır. Yaşlılarda kullanımı : Bildirilmemiştir.

Muscoflex jel krem ne işe yarar?

MUSCOFLEX nedir ve ne için kullanılır? MUSCOFLEX, tiyokolşikosid etkin maddesini içerir. 30 g'lık alüminyum tüp içinde 75 mg etkin madde bulunur. MUSCOFLEX esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. Tiyokolşikosid, ağrılı kas spazmlarının semptomatik tedavisi amacıyla kullanılır.

Elektra plus ne işe yarar?

Deksketoprofen, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (non-steroid anti-inflamatuvar ilaçlar =NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır.