Sağlık sigortası nedir neleri kapsar?

İçindekiler:

  1. Sağlık sigortası nedir neleri kapsar?
  2. Sağlık sigortası nedir ne işe yarar?
  3. Özel sağlık sigortası neleri karşılar?
  4. Ozel Durum sigortası nedir?
  5. Özel sağlık sigortası muayene ücretini karşılar mı?

Sağlık sigortası nedir neleri kapsar?

Sağlık sigortası hizmeti kapsamında yatarak tedavi için gerekli ihtiyaçları kapsamasının yanında ayakta tedavi için gerekli olan uygulamaları da kapsamaktadır. Ayakta tedavi içerisinde sigortalının muayene, tahlil, röntgen ve fizik tedavi gibi ihtiyaçların tümü olmaktadır.

Sağlık sigortası nedir ne işe yarar?

Özel sağlık sigortası, genel olarak hastalık ve kaza durumlarında sağlık ödemelerini karşılamak üzere kişiye özel olarak hazırlanmış bir poliçedir. Düzenli olarak ödenen prim karşılığında belirlenen koşullara bağlı olarak özel hastanelerden ücretsiz ya da indirimli olarak faydalanmanızı sağlar.

Özel sağlık sigortası neleri karşılar?

AXA Özel Sağlık Sigortaları kapsamında alacağınız hizmetler; yatarak tedavi, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, küçük müdahaleler, yatış sonrası fizik tedavi, evde bakım, yardımcı tıbbi malzeme, trafik kazası sonucu diş tedavisi, kontrol amaçlı mamografi ve PSA, hava ambulansı, suni uzuv giderleri, ferdi ...

Ozel Durum sigortası nedir?

Özel Sağlık Sigortası, poliçe sahibinin hastalıklar ve kazalar sonucu meydana gelen sağlık giderlerinin karşılanması için hazırlanan sağlık sigortası ürünüdür. Sağlığınıza dikkat ettiğinizi ve başınıza bir şey gelmeyeceğini düşünüyor olabilirsiniz ancak hayat her zaman planlandığı gibi ilerlemiyor.

Özel sağlık sigortası muayene ücretini karşılar mı?

Özel Sağlık Sigortası, ayakta tedavi işlem masraflarını (genellikle estetik uygulamalar ve diş tedavisi hariç olmak üzere) karşılar. Özel sigorta tarafından karşılanan bu hizmetlere röntgen, tahlil, doktor muayenesi ve ilaç masrafları örnektir.