Selva Gıda hangi bankalar?

İçindekiler:

  1. Selva Gıda hangi bankalar?
  2. Kızılbük GYO halka arz hangi banka?
  3. Selva ne zaman işlem görecek?
  4. Yeo halka arz ne zaman?
  5. Selva Gıda hangi holding?
  6. Selva Gıda eşit dağıtım mı?
  7. Sinpas Kizilbuk GYO ne demek?
  8. Europap Tezol halka arz ne zaman?
  9. Selva Gıda ne is yapar?
  10. Ittifak holding sahibi kim?

Selva Gıda hangi bankalar?

Ülkemizde toplam 21 farklı markanın ürettiği makarna sektöründe ilk dörde giren Selva Gıda, aracı kurumlar olarak şu bankaları belirledi:
  • A1 Capital.
  • Ahlatçı Yatırım.
  • AK Yatırım.
  • Alan Yatırım.
  • Alternatif Yatırım.
  • Anadolu Yatırım.
  • Ata Yatırım.
  • Bizim Menkul Değerler.
Daha fazla öğe...

Kızılbük GYO halka arz hangi banka?

Ziraat Yatırım müşterileri Kızılbük GYO halka arzı için taleplerini, talep toplama tarihlerinde e-sube ya da Ziraat Bankası internet şubesindeki “Borsa/Ziraat Yatırım” menüsünden giriş yaparak gerçekleştirebilir, 0 8 ve nolu telefonlarla Aracılık Hizmetleri Servisi (AHS) üzerinden veya Ziraat ...

Selva ne zaman işlem görecek?

SELVA GIDA HALKA ARZ İŞLEM TARİHİ Borsa İstanbul'da (BİST) ilk işlem tarihini 25 Haziran Cuma 2021 olarak açıklayan şirket yetkilileri, halka arz ile şirketin sermayesinin 65 milyon TL'den 78 milyon TL'ye çıkmasının beklendiğini duyurmuştu.

Yeo halka arz ne zaman?

27-31 Ağustos 2021 tarihlerinde YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.'nin halka arzı Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10:30-13:00 saatleri arasında “Borsa'da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir. Halka arz fiyatı 20,00 TL olarak belirlenmiştir.

Selva Gıda hangi holding?

İttifak Holding'in şirketi olan Selva Gıda'nın halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. 33 yıldır sektörde faaliyet gösteren Selva Gıda için talep toplama tarihleri ve hisse fiyatı da açıklandı. Selva Gıda'nın çıkarılmış sermayesi 65 milyon TL'den 78 milyon TL'ye arttırıldı.

Selva Gıda eşit dağıtım mı?

Selva Gıda Sanayi A.Ş. Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yurt içi Bireysel Yatırımcılara ve çalışanlara dağıtımEşit Dağıtım” esasına göre yapılacaktır.

Sinpas Kizilbuk GYO ne demek?

Kızılbük GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili düzenlemelerine göre gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuş halka açık bir gayrimenkul yatırım ortaklığıdır.

Europap Tezol halka arz ne zaman?

Halka Arz Detayları: Europap Tezol Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının birincil halka arzına ilişkin talep 8 - 9 – tarihlerinde gerçekleşecektir.

Selva Gıda ne is yapar?

2007 yılından bu yana Türkiye'nin markalı makarna ihracat lideri Selva Gıda, İttifak Holding'in ilk kuruluşudur. Faaliyetlerine un üretimi ile başlayan şirket, zamanla makarna ve irmiğin yanında birçok yenilikçi ve yaşam kalitesini yükselten ürünü tüketicisi ile tanıştırmıştır.

Ittifak holding sahibi kim?

İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, Konyalı.