TUREX halka arz ne kadar verir?

İçindekiler:

  1. TUREX halka arz ne kadar verir?
  2. TUREX ne zaman halka arz oldu?
  3. Tureks halka arz alınır mı?
  4. TUREX halka arz hangi kurumlar?
  5. Turex ne kadar talep oldu?
  6. QUA Granit halka arz ne zaman işlem görecek?
  7. TUREX ne kadar talep oldu?
  8. Tureks ne zaman işlem görecek?
  9. TUREX halka arz alınır mı?
  10. Matriks halka arz ne zaman işlem görecek?
  11. Tureks Turizm Hangi pazarda?
  12. TUREX kaç kişi katıldı?
  13. Turex neden iptal edildi?
  14. QUA Granite ne kadar talep oldu?
  15. Granit ne zaman işlem görecek?
  16. Que granit ne zaman işlem görecek?
  17. QUA granit ne zaman işlem görecek?
  18. QUA granit Borsada ne zaman işlem görecek?
  19. Tureks halka arz kaç lot verir?
  20. Ata TP hisse ne zaman işlem görecek?

TUREX halka arz ne kadar verir?

Halka arz fiyatı 12 TL'dir. TUREX TURİZM HİSSE FİYATI VE BORSA KODU NE? Halka arza katılmak için herhangi bir hisse senedi alımında olduğu gibi TUREX.HE koduna 12,00 TL fiyatlı alış emri gönderilmesi gerekir. Halka arzın bitiş günü olan 2 Nisan Cuma saat 13:00'e kadar alım emrinin girilmesi gerekmektedir.

TUREX ne zaman halka arz oldu?

halka arzı, 1- tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir. Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz (https://oyakborsa.com/) ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Tureks halka arz alınır mı?

Tureks Turizm (TUREX) için ise 1-2 Nisan'da talep toplanacak. Bu şirket de 'eşit dağıtım yöntemi' ile halka arz olacak. Talep toplamında pay başına fiyat 12 TL olarak belirlenirken halka arz büyüklüğünün 270 milyon lira olması öngörüler arasında yer alıyor.

TUREX halka arz hangi kurumlar?

Tureks Turizmin halka arzı OYAK Yatırımın liderliğinde "Borsada Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul bünyesinde Birincil Piyasa'da gerçekleştirilecek.

Turex ne kadar talep oldu?

Tureks'ın halka arz sonucunda halka arz büyüklüğünün toplamda 6,1 katına denk gelen filtre edilmemiş 136.945.618 TL nominal değerli talep geldi.

QUA Granit halka arz ne zaman işlem görecek?

Buna göre, Qua Granite'in halka arz tarihi 5 – olarak revize edildi. Qua Granite payları (QUAGR.HE) 16,46 TL fiyatla 5 Nisan – 6 Nisan tarihlerinde Borsa'da Satış yöntemiyle halka arz olacak.

TUREX ne kadar talep oldu?

Tureks'ın halka arz sonucunda halka arz büyüklüğünün toplamda 6,1 katına denk gelen filtre edilmemiş 136.945.618 TL nominal değerli talep geldi.

Tureks ne zaman işlem görecek?

12 TL fiyatla halka arz edilen Tureks Turizm hisseleri TUREX koduyla tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlayacak.

TUREX halka arz alınır mı?

Borsa'da Satış yöntemiyle halka arz olacak olan Turex Turizm halka arz talep toplama 1-2 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. ... 8.000.000 adet sermaye artırımı ve 14.500.000 adet de ortak satışı yöntemiyle olmak üzere toplamda 22.500.000 adet payın halka arz edileceği halka arzın büyüklüğü 270.000.000 TL olacak.

Matriks halka arz ne zaman işlem görecek?

halka arzı, 30- tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Tureks Turizm Hangi pazarda?

TUREKS TURİZM HANGİ BANKA VE ARACILARDAN? Tureks Turizmin halka arzı OYAK Yatırımın liderliğinde “Borsada Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile Borsa İstanbul bünyesinde Birincil Piyasa'da gerçekleştirilecek.

TUREX kaç kişi katıldı?

Halka arza toplamda 7 adet yatırımcı katıldı. Bu yatırımcıların 484.090'ı 30'ar adet pay alarak halka arzdan en fazla pay alan yatırımcılar oldu. Tureks Turizm halka arzı kapsamında toplam 772.499 gerçek ve tüzel kişiye 22.498.857 adet pay satıldı.

Turex neden iptal edildi?

Kurul, halka arzının 6. gününde gerçekleşen işlemlerden dolayı Tureks Turizm Taşımacılık A.Ş. hisselerindeki usulsüz işlemler nedeniyle bir yatırımcı ve işleme aracılık eden bir aracı kuruma tedbir kararı aldı. Söz konusu karar son SPK bültenindeki tedbir ve işlem yasakları bölümde yer aldı.

QUA Granite ne kadar talep oldu?

Halka arz sonrasında şirketin halka açıklık oranı yüzde 20 olurken, borsa onayını takiben Qua Granite payları QUAGR koduyla BİST Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. Halka arz fiyatının 16,46 TL olduğu halka arza, 139 milyon 1 adet karşılığı 2,3 milyar TL'lik talep geldi.

Granit ne zaman işlem görecek?

Granite, 9 Nisan'da düzenlenecek Gong Töreni'nin ardından son 3 yılda halka arz edilen şirketlerin en büyüğü olarak BİST Yıldız Pazar'da 16.46 TL fiyat ve "QUAGR" koduyla işlem görmeye başlayacak.

Que granit ne zaman işlem görecek?

Buna göre, Qua Granite'in halka arz tarihi 5 – olarak revize edildi. Qua Granite payları (QUAGR.HE) 16,46 TL fiyatla 5 Nisan – 6 Nisan tarihlerinde Borsa'da Satış yöntemiyle halka arz olacak.

QUA granit ne zaman işlem görecek?

Türkiye'de yatırımcı sayısı açısından en yüksek katılımlı halka arz olan Qua Granite 9 Nisan'da işlem görmeye başlayacak. Granite, 9 Nisan'da düzenlenecek Gong Töreni'nin ardından son 3 yılda halka arz edilen şirketlerin en büyüğü olarak BİST Yıldız Pazar'da 16.46 TL fiyat ve "QUAGR" koduyla işlem görmeye başlayacak.

QUA granit Borsada ne zaman işlem görecek?

Son iki yılda cirosunu 2 kattan fazla artırarak 2020 sonu itibarıyla 702.7 milyon TL'ye, net karını ise 7.4 kat artışla 144.5 milyon liraya taşıyan Qua Granite'in halka arzı 5- tarihlerinde gerçekleşecek. Halka Arz 16.46 TL fiyatla borsada satış yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Tureks halka arz kaç lot verir?

TUREX kod adıyla işlem görecek şirket payları 12 TL'den halka arz edildi. Tureks Turizm halka arzında 22,500,000 adet pay halka arz edilirken, kişi başına 30 lot dağıtım gerçekleşti.

Ata TP hisse ne zaman işlem görecek?

Açıklamaya göre, finansal borcu bulunmayan ATP'nin halka arzı yüzde 32.4'lük iskonto ile gerçekleştirilecek. Halka arz büyüklüğü 180 milyon lira olarak gerçekleşecek. Halka arz sonrasında halka açıklık oranı yüzde 20 olacak ATP'nin payları 3 Haziran 2021 Perşembe günü Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak.