Fethiye Kelebekler Vadisi arabayla gidilir mi?

İçindekiler:

  1. Fethiye Kelebekler Vadisi arabayla gidilir mi?
  2. Fethiye Kelebekler Vadisi ucretli mi?
  3. Fethiye Kelebekler Vadisi nde neler var?
  4. Fethiye Kelebekler Vadisi denize girilir mi?
  5. Kelebekler vadisine giriş ücreti ne kadar?
  6. Kelebekler Vadisi Fethiye Kelebek zamanı ne zaman?
  7. Kelebekler Vadisi'nde denize girilir mi?
  8. Kelebekler Vadisi'ne arabayla gidilir mı?
  9. Kelebekler Vadisi'nde ne yapılır?
  10. Kelebekler Vadisi paralı mı?
  11. Kelebekler Vadisinde hangi ayda kelebek olur?
  12. Kelebekler Vadisi'nde Nerede Kalınır?
  13. Fethiye merkezde denize girilir mi?

Fethiye Kelebekler Vadisi arabayla gidilir mi?

- Vadiye ulaşım karayolu vasıtasıyla sağlanamamaktadır. Vadiye deniz yolu ile dalgalı bir yolculuk sonrasında ulaşmak da mümkün olmaktadır.

Fethiye Kelebekler Vadisi ucretli mi?

Yani Kelebekler Vadisi'nde kamp ücreti kişi başı 90 TL ve ücreti ödemezseniz orada konaklamanın yolu yok. İndikten sonra ücreti ödemek istemezseniz 17:00'a kadar sahilde takılabilirsiniz. Ardından ya tekneye binip geri dönmek ya da Faralya'ya giden yoldan yukarı çıkmak zorundasınız.

Fethiye Kelebekler Vadisi nde neler var?

350 metreye ulaşan sarp kayalık duvarlarla çevrili olan Vadi ismini, barındırdığı 80'den fazla kelebek türünden ve özellikle kaplan kelebeğinden almıştır. Kaynağı Faralya mahallesinde bulunan ve 50 metre yükseklikten dökülen şelale, Vadi'nin ortasından geçen bir dere ile Akdeniz'e ulaşır.

Fethiye Kelebekler Vadisi denize girilir mi?

Mükemmel deniz. Ama insanoğlunun varlığı zarar olduğu için artık ne kelebekler var ne çevre temizliği. Denize girmek için koya turlar var ve yürüyerek de gidiliyor ama tehlikeli biraz.

Kelebekler vadisine giriş ücreti ne kadar?

Kelebekler Vadisi giriş ücreti ne kadar? Kelebek Vadisi giris ücreti hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin yetişkinler için 17,5 TL, çocuklar için de 7.5 TL olarak belirlenmiştir.

Kelebekler Vadisi Fethiye Kelebek zamanı ne zaman?

Kelebekler Vadisi'ne Ne Zaman Gidilmeli? Kelebekler Vadisi'nde havaların güzelleşmesi ile birlikte sezon nisan ayında başlamaktadır. Burayı nisan ayından eylül ayının sonlarına kadar, hatta zaman zaman ekim ayının ilk haftalarına kadar ziyaret etmek mümkün.

Kelebekler Vadisi'nde denize girilir mi?

300 metre uzunluğunda sahile sahip olan Kelebekler Vadisi'nde çok berrak bir denizle karşılaşacaksınız. Fakat deniz hızlı bir şekilde derinleşiyor ve suyu biraz soğuk. O yüzden açılırken dikkatli olun. Vadinin plajı çakıl taşlarından oluştuğu için yanınıza deniz ayakkabınızı almayı unutmayın.

Kelebekler Vadisi'ne arabayla gidilir mı?

Tekne veya Araç ile ulaşılabilir ama Arabayla bir yere kadar gidebilirsiniz daha sonra yaya olarak devam etmeniz gerekmektedir. Tekne veya Turla Gitmek İçin: Fethiye Ölüdeniz'den tekne ile gidebilirsiniz eğer tekneniz yok ise bir çok Tur şirketi bu yerlere her gün tekne turları düzenlemektedir.

Kelebekler Vadisi'nde ne yapılır?

Doğa Gezisi: Kelebekler Vadisi, doğa yürüyüşü yapmak ya da tırmanmak için de oldukça uygundur. Vadinin içinde yaklaşık 900 metrelik bir yolu takip ederek kısa bir yürüyüş yapabilirsiniz. Daha sonra yolun sonunda 100 metrelik bir yamaç tırmanışına da katılabilirsiniz.

Kelebekler Vadisi paralı mı?

SİVİL. * Aile ile birlikte gelen 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz. * Engelli ve 65 yaş: 5 TL. * Aile Paketi: Anne + Baba : 30 TL ve (7-14 yaş arası) her çocuk için 5 TL.

Kelebekler Vadisinde hangi ayda kelebek olur?

Kelebekler Vadisi'ne Ne Zaman Gidilmeli? Kelebekler Vadisi'nde havaların güzelleşmesi ile birlikte sezon nisan ayında başlamaktadır. Burayı nisan ayından eylül ayının sonlarına kadar, hatta zaman zaman ekim ayının ilk haftalarına kadar ziyaret etmek mümkün.

Kelebekler Vadisi'nde Nerede Kalınır?

Kelebekler Vadisi'nde otel yok çünkü birinci derece sit alanı. Kelebekler Vadisi'ne teknelerle kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz Ölüdeniz'de ise her bütçeye uygun bir çok otel bulabilirsiniz.

Fethiye merkezde denize girilir mi?

Doğal bir plaj olmasa da Fethiye merkeze 10 dakika sürüş mesafesinde olduğundan ve kamp alanı olduğundan sevilen, popüler koylardan biri Aksazlar Koyu. Giriş ücreti var. İçine şezlong ve şemsiye dahil. Koyda bir restoran işletmesi ve yine restoran tarafından işletilen bir kamp alanı var.