Garanti Bankası 48 ay ihtiyaç kredisi veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Garanti Bankası 48 ay ihtiyaç kredisi veriyor mu?
  2. Garanti kredi iptali nasıl olur?
  3. Garanti Bankası Ön onay nedir?
  4. Garanti Bankası 50.000 liraya ne kadar faiz veriyor?
  5. Kredi kaç gün içinde iptal edilir?
  6. Kredi çekmek için ne kadar sigortalı olmak lazım?
  7. Banka neye göre kredi veriyor?

Garanti Bankası 48 ay ihtiyaç kredisi veriyor mu?

KKB (Kredi Kayıt Bürosu) kredi risk raporunuzu Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan alabilir ve krediye başvuru yapabilirsiniz. Bankacılık düzenlemeleri gereği Bireysel İhtiyaç Kredisi için kullanılabilecek vade 50.000 TL ve altı için 36 ay, 50.000 TL üstü için 24 ay ile sınırlıdır.

Garanti kredi iptali nasıl olur?

Başvuru yaptığınız kredi onay aşamasındayken iptal edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken başvuru yaptığınız banka şubesine gitmek ve başvuru işlemlerinizi yapan ilgili çalışan ile görüşerek iptal etmek istediğinizi belirtmektir. Kredi bölümü çalışanı sisteme girerek kredi başvurusu iptali sağlar.

Garanti Bankası Ön onay nedir?

Kredi ön onayı; konut kredisi, taşıt kredisi ve ihtiyaç kredisi gibi kredi ürünlerine başvuru yapanlar için bankanın yaptığı ilk değerlendirmedir. Başvuru sonucu olumlu ise başvuru yapan kişiye kredi ön onayı verilir. Olumsuz olduğunda ise henüz bu aşamadayken başvuru reddedilir ve süreç devam etmez.

Garanti Bankası 50.000 liraya ne kadar faiz veriyor?

Tüm ihtiyaçlarınız için cebinize uygun kredi seçenekleri Garanti BBVA'da!...Bireysel İhtiyaç Kredisi.
Kredi Tutarı50.000 TL
Aylık Ödeme17.464,87 TL
Faiz Oranı%1,98
Faiz Tutarı (KKDF ve BSMV dahil)2.394,60 TL
Diğer Masraflar262,50 TL
2 satır daha

Kredi kaç gün içinde iptal edilir?

Eğer onaylanan kredinizi henüz imzalayıp almadıysanız sadece telefonla bile kredi iptal talebinde bulunabilir; herhangi bir cayma bedeli ödemeden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra ise 14 gün içerisinde cayma bedeli olmadan vazgeçme şansına sahipsiniz.

Kredi çekmek için ne kadar sigortalı olmak lazım?

Genellik ile bankaların ihtiyaç kredilerinde SGK'lı olarak çalışandan istedikleri sigorta süresi en az 4 aydır. 2021 yılında dan önce ise bu süre 6 ay olarak belirlenmişti. Ancak bazı bankalar ise bu süreyi daha da düşürerek 1 yada 2 aylık sigortalıya dahi kredi vermektedir.

Banka neye göre kredi veriyor?

Bankaların kredi kullandırırken ilk baktıkları şey kredi notudur. Kredi notu sizin geçmiş dönem ödeme alışkanlıklarınızdan, borçluluk durumuna, hatta kredi arayışına kadar pek çok etkene göre verilen bir nottur. Borcunu düzenli ödeyen, geciktirmeyen, gelirinin çok ötesinde borcu olmayanın kredi notu yüksektir.