Talha Doğan hangi bölüm mezunu?

İçindekiler:

  1. Talha Doğan hangi bölüm mezunu?
  2. Tonguç aslında kimdir?
  3. Tonguç akademi ne zaman kuruldu?
  4. Tonguç akademi ne zaman canlı yayın yapıyor?
  5. Tonguç Akademi de Tonguç kim?
  6. Tonguç isim mi?
  7. Tonguç akademiye üye olmak ücretli mi?
  8. Tonguç Akademi kaç yıldır var?
  9. Tonguç ne anlama gelir?
  10. Tonguç Akademi giriş ücreti ne kadar?
  11. Tonguç kitap nasıl aktive edilir?
  12. Tongüç kim?
  13. Tonguç ismi nereden geliyor?
  14. Toygar ne anlama geliyor?
  15. TATS üyeliği ücretli mi?
  16. Tonguç Plus paralı mı?
  17. Tonguç Akademi kaçıncı sınıflara var?
  18. Tonguç diye isim var mı?
  19. Tonguç Plus nedir?
  20. Tonguç kart aktivasyonu nasıl yapılır?

Talha Doğan hangi bölüm mezunu?

Basit ve eğlenceli ders videolarının paylaşıldığı Tonguç Akademi için eğitim kategorisinde özgün formatıyla alanındaki en başarılı kanal diyebiliriz. Yaratıcıları, aynı zamanda Tonguç'la öğretmenlerine ses veren Talha Doğan ile Mehmet Tuğutlu 2002 yılında Boğaziçi Üniversitesinden mezun olan iki arkadaş.

Tonguç aslında kimdir?

Platformun yaratıcıları, aynı zamanda Tonguç'la öğretmenlerine ses veren Talha Doğan ile Mehmet Tuğutlu ve platformun proje koordinatörü Emre Öztemir, Tonguç Akademi'yi anlattı. Tonguç kim? Talha Doğan: Tonguç çocukların kafalarında hayal ettikleri saf ama zeki, yaramaz ama terbiyeli, karikatürize bir tip.

Tonguç akademi ne zaman kuruldu?

Tonguç Akademi
Ticari UnvanıTonguç Akademi Eğitim ve Teknoloji Hiz. Tic. Ltd. Şti.
Kuruluş Tarihi2015
TemsilciTalha Bahattin Doğan
İletişimAdres: Yeşilce Mah. Emirşah Sok. No:11 Kağıthane-İstanbul Tel: 0212 324 90 62 E-mail: [email protected] Web: www.tongucakademi.com

Tonguç akademi ne zaman canlı yayın yapıyor?

Canlı yayınımız saat 20.00'dadır.

Tonguç Akademi de Tonguç kim?

Tonguç kim? Talha Doğan: Tonguç çocukların kafalarında hayal ettikleri saf ama zeki, yaramaz ama terbiyeli, karikatürize bir tip.

Tonguç isim mi?

Türkiye'de fazla duyulan ve kullanılan bazı isimler bulunmaktadır. Bu tür isimlerden birisi olan Tonguç isminin anlamı çoğu zaman detaylıca bilinmemektedir. ... Tonguç ismi en büyük çocuk ve baykuş anlamlarına geliyor.

Tonguç akademiye üye olmak ücretli mi?

Tonguç Akademi'ye üye olmak ücretli mi? Tonguç Akademi'nin web sitesine üye olmak hem çok kolay hem de tamamen ücretsizdir.

Tonguç Akademi kaç yıldır var?

2004 yılında ilk tohumları atılan Tonguç Akademi, 2014'te sosyal medya üzerinden online eğitim içerikleriyle yüz binlerce kişiye ulaşmayı başardı. Ardından 2015 yılı itibariyle kurumsallaşarak sistematik bir şekilde öğrencilerin eğitimine yön vermeye başladı.

Tonguç ne anlama gelir?

Tonguç ismi en büyük çocuk ve baykuş anlamlarına geliyor.

Tonguç Akademi giriş ücreti ne kadar?

Üyelik tamamen ücretsiz.Üye olmak için tıkla. Çağrı merkezimizi arayarak bize kolayca ulaşabilirsin. Birkaç dakikanı ayırarak kolayca üye olabilirsin.

Tonguç kitap nasıl aktive edilir?

TATS'taki alt menü çubuğundaki Karekod sembolüne tıkla. Ardından Kitap aktivasyonu seçeneğini tıkla. Daha sonra, kitabının arka kapağında bulunan etiketi hafifçe kazı ve aktivasyon kodunu TATS uygulamasındaki ekrana yaz ve "Aktif et" butonuna tıkla. Böylece kitabın Kitaplık kısmında aktif edilmiş olacak.

Tongüç kim?

ERKEN YAŞAMI VE EĞİTİMİ İsmail Hakkı Tonguç, bugünkü Bulgaristan'ın Silistre iline bağlı Totrakan ilçesinin bugünkü adı Sokol olan Tatar Atmaca köyünde 1893 yılında dünyaya geldi. Babası Kırım göçmenlerinden Hacı Velioğlu İdris, annesi ise Dobrucalı bir Türk olan Vesile Hanım'dır.

Tonguç ismi nereden geliyor?

Tonguç ismi nereden geliyor? "Tonguç" nereden geliyor, ne demek? ... Cevaba gelince; Tonguç'un anlamı "doğuş" tur, seslerini biraz eğip bükünce de ortaya çıkıyor. Türklerde Orta Asya'dan bu yana ilk doğan erkek çocuklarına verilegelen bir addır.

Toygar ne anlama geliyor?

Toygar isminin sözlük anlamı Tarla serçesi, çayır kuşu. Aydın ili, Nazilli ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi. Malatya ili, Battalgazi ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi. Ordu ili, Aybastı ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

TATS üyeliği ücretli mi?

Öncelikle, cep telefonuna veya tabletine TATS uygulamasını indirmelisin. İlk kez uygulamayı kullanacaksan, ücretsiz olarak üyelik oluşturman gerekiyor. TATS'taki alt menü çubuğundaki Karekod sembolüne tıkla. Ardından Kitap aktivasyonu seçeneğini tıkla.

Tonguç Plus paralı mı?

Üyelik tamamen ücretsiz.Üye olmak için tıkla. Çağrı merkezimizi arayarak bize kolayca ulaşabilirsin.

Tonguç Akademi kaçıncı sınıflara var?

EĞİTİM ÇÖZÜMLERİMİZ. Güncel MEB müfredatına uygun olarak hazırladığımız eğitimler ve sorular 3. sınıftan 11. sınıfa kadar tüm seviyedeki öğrencilerin dersleri öğrenme, tekrar ve pekiştirme ihtiyaçlarını karşılayacak şekildedir.

Tonguç diye isim var mı?

Tonguç ismi Kuran'da yer alan isimler arasında bulunmuyor. Kuran'da yer almaması ismin kullanılamayacağı durumunu göstermez. Kuran'da geçen isimler tamamen bireylerin tercih edebileceği bir durumdur. Kişiler anlamı olan her ismi kullanabilir.

Tonguç Plus nedir?

Tonguç Plus Üyeliği, tongucakademi.com'daki 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıfa ait tüm içeriklere tek bir paket üzerinden 365 gün 7/24 uzaktan eğitim imkanı sağlıyor. ... Tek yapman gereken eğitimleri izlemek ve çalışmalarına daha motive bir şekilde devam etmek!

Tonguç kart aktivasyonu nasıl yapılır?

tongucakademi.com üzerindeki Üyelik Paketleri sayfasından Aktivasyon Kartım Var kısmına tıklıyoruz. Aktivasyon kartının üzerinde yer alan kod kısmını madeni para ile hafifçe kazıyoruz. Çıkan kodu aralarına tire “-“ gelecek şekilde ilgili alana yazıp üyeliğimizi başlatıyoruz.