Samsung Galaxy M31s kaç TL?

İçindekiler:

  1. Samsung Galaxy M31s kaç TL?
  2. Samsung M31 S suya dayanıklı mı?
  3. Samsung M31s ne zaman gelecek?
  4. M31 kaç model?
  5. Samsung Galaxy a31 nasıl bir telefon?
  6. Samsung M31s Türkiyeye ne zaman gelecek?
  7. Samsung Galaxy M GB ne zaman çıktı?
  8. M31s ne zaman çıktı?

Samsung Galaxy M31s kaç TL?

Samsung M31s'in Türkiye için tavsiye edilen resmi satış fiyatı ise 3.499 TL. Ancak Akakçe ile Samsung Galaxy M31s'i çok daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Samsung M31 S suya dayanıklı mı?

Samsung Galaxy M31 Suya Dayanıklı Mı? Bu arada Galaxy M31, suya karşı dayanıklı bir telefon değil. Bu sınıf modellerde pek sık gördüğümüz bir özellik değil, ancak son incelediğimiz benzer telefonlardan realme 6i'de su sıçramalarına karşı dayanıklılık görmüştük hatırlarsanız. M31'de bu özellik yer almıyor.

Samsung M31s ne zaman gelecek?

Bu pil, aynı zamanda 25w hızlı şarj desteği sunuyor ve şarj adaptörünün kutuda gelmesi bekleniyor. Samsung Galaxy M31s , 6 Ağustos itibarıyla satışta olacak.

M31 kaç model?

Kutusundan Android 10 işletim sistemi ve Samsung One UI 2.0 kullanıcı arayüzüyle çıkan model, çift SIM kart destekli bir akıllı telefon almak isteyenlerin beğenisini kazanıyor.

Samsung Galaxy a31 nasıl bir telefon?

Ürün gayet başarılı fiyat performans olarak değerlendirebilir normal bir telefon kullanıcısını tatmin edebilir fotoğrafları gayet net 2020 orta segmentte en çok satanlar arasına girmeyi hak ediyor ! ... kullanışlı kolay telefon, fiyatına göre çok iyi. Kamerası ve ses sistemi gayet iyi tavsiye ederim. kamera falan mükemmel.

Samsung M31s Türkiyeye ne zaman gelecek?

Bu pil, aynı zamanda 25w hızlı şarj desteği sunuyor ve şarj adaptörünün kutuda gelmesi bekleniyor. Samsung Galaxy M31s , 6 Ağustos itibarıyla satışta olacak.

Samsung Galaxy M GB ne zaman çıktı?

Samsung'un Galaxy M serisinin yeni üyesi Galaxy M31, 19 Mart'tan itibaren Samsung'un online mağazası (https://shop.samsung.com/tr) üzerinden satışa sunuldu.

M31s ne zaman çıktı?

Samsung Galaxy M31s , 6 Ağustos itibarıyla satışta olacak.