BKM Kitap Evi kimin?

İçindekiler:

  1. BKM Kitap Evi kimin?
  2. BKM kitap kaç kitap var?
  3. BKM kitapta Kargo ücreti ne kadar?
  4. BKM Kitap uyelik ucretli mi?
  5. BKM kitap ne?
  6. BKM Kitap ortalama kaç günde gelir?
  7. BKM den kitap kaç günde gelir?
  8. BKM de iade var mı?
  9. D&R kargo ücreti ne kadar 2020?
  10. Kitapsepeti kaç tl üzeri kargo bedava?
  11. BKM Kitap Üyelikten nasıl çıkılır?
  12. BKM kitap nasıl giriş yapılır?
  13. BKM kargo kaç günde gelir?
  14. Kitap kargosu kaç günde gelir?
  15. Kitapsepeti kapıda ödeme var mı?
  16. Tedarik aşaması kaç gün sürer?
  17. BKM ürün iadesi nasıl yapılır?
  18. Kitapyurdu iade var mı?
  19. Amazon kargo ücreti ne kadar?
  20. Dr kargo bedava mı?

BKM Kitap Evi kimin?

BKM Kitabevi Kurucusu Kutbettin Bingölbalı, “İlk zamanlar ön yargılı yaklaşanlar olsa da, Bursa'da doğan ve büyüyen bir markayız, bundan da ayrıca gururluyuz” diyor ve ekliyor;” “Şimdi de çok büyük bir lojistik merkezi yatırımı yaptık. Ülkemizin lider firması olmak için tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

BKM kitap kaç kitap var?

Avrupa'nın en büyük kitabevi ünvanını elinde bulunduran BKM Kitap Özlüce Şubesi, 5000 m2 alanda 500 bin çeşit, 5 milyon kitapla Bursa'lılara üstün hizmet sunuyor.

BKM kitapta Kargo ücreti ne kadar?

Mart 2021 sonuna kadar hem web tarayıcı hem de mobil uygulamada 30 tl üzeri siparişlerinizde tüm kargo firmalarında ''KARGO ÜCRETSİZ'' dir.

BKM Kitap uyelik ucretli mi?

Bkm kitap üyeliği için bir ücret ödemenize gerek yok. Üye olmak için bkmkitap.com adresine giriş yapmanız ve sağ üst köşedeki üye ol butonuna tıklamanız gerekiyor.

BKM kitap ne?

Bkm Kitap, bünyesinde edebiyat eserlerinden çocuk kitaplarına, eğitim kitaplarından dini kitaplara kadar pek çok farklı türdeki eserleri barındıran bir kitap merkezidir.

BKM Kitap ortalama kaç günde gelir?

Siparişleriniz, banka onayı alındıktan veya sipariş onaylandıktan sonra, stoklarımızda mevcut ise en geç 3 iş günü içerisinde gönderimi sağlanacaktır. Mevcut değil ise ortak çalıştığımız tedarikçi firma veya yayınevlerinden temin edilip gönderim sağlanacaktır. Teslimat adresinin B.K.M.

BKM den kitap kaç günde gelir?

Siparişleriniz, banka onayı alındıktan veya sipariş onaylandıktan sonra, stoklarımızda mevcut ise en geç 3 iş günü içerisinde gönderimi sağlanacaktır. Mevcut değil ise ortak çalıştığımız tedarikçi firma veya yayınevlerinden temin edilip gönderim sağlanacaktır. Teslimat adresinin B.K.M.

BKM de iade var mı?

Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya belirtilen süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

D&R kargo ücreti ne kadar 2020?

Standart kargo ücreti 7,99 TL'dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır.

Kitapsepeti kaç tl üzeri kargo bedava?

99 TL üzeri siparişleriniz için kargo ücreti bulunmamaktadır.

BKM Kitap Üyelikten nasıl çıkılır?

Üyelik İptali Üyeliğinizi sonlandırmak için üye girişi yaptıktan sonra iletişim bilgileri sayfamızdan talebinizi iletmelisiniz.

BKM kitap nasıl giriş yapılır?

Üye Giriş bkmkitap.com. Ya da Sosyal Medya İle Giriş Yapabilirsiniz.

BKM kargo kaç günde gelir?

Siparişleriniz, banka onayı alındıktan veya sipariş onaylandıktan sonra, stoklarımızda mevcut ise en geç 3 iş günü içerisinde gönderimi sağlanacaktır. Mevcut değil ise ortak çalıştığımız tedarikçi firma veya yayınevlerinden temin edilip gönderim sağlanacaktır.

Kitap kargosu kaç günde gelir?

Türkiye içinde genellikle 1-3 gün, yurt dışında ise 2-14 gündür. Siparişinizin Ulaşma Süresi: Ürünlerin Tedarik Süresi + Kargo Firmasının Teslim Süresi olarak hesaplanmaktadır.

Kitapsepeti kapıda ödeme var mı?

Kapıda nakit ödeme hizmet bedeli sadece 9,90 TL'dir. Siparişlerinize kargo ücretine ek olarak kapıda ödeme hizmet bedeli yansıtılacaktır. Kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verebilmeniz için üyelik hesabı oluşturmanız ve adrese teslimat seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

Tedarik aşaması kaç gün sürer?

Seçtiğiniz ürünlerden herhangi birinin stokta mevcut olmaması durumunda söz konusu ürün ile ilgili olarak mağazalarımızdan temin edilme yoluna gidilecek ve sipariş detayınızda "Tedarik Aşamasında" bilgisi görünecektir. Bu durumda siparişleriniz 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir.

BKM ürün iadesi nasıl yapılır?

Siparişinizdeki ürünlerle ilgili iade konularıyla Whatsapp Destek ekibimiz ilgilenmektedir. 24 saat içerisinde, ürünün fotoğraflarını ve TS ile başlayan siparişiniz numaranızı 0530 898 26 16 numaralı Whatsapp hattımıza yazılı olarak göndererek konuyla ilgili destek alabilirsiniz.

Kitapyurdu iade var mı?

Nasıl ürün iade edebilirim? İade sebebinizi belirten bir e-postayı editor@kitapyurdu.com'a gönderdiğiniz takdirde gerekli işlemler yapılıp ivedilikle çözüm üretilecektir. Satın aldığınız ürünün; tekrar satılabilirliği bozulmamış, varsa ambalajı açılmamış ve tahrip edilmemiş olması gerekmektedir.

Amazon kargo ücreti ne kadar?

Amazon.com.tr'de satılan ürünleri içeren, en az 25 TL tutarındaki siparişler Türkiye'deki tüm uygun teslimat adreslerine ücretsiz standart kargo seçeneği ile gönderilebilir. Minimum tutarın altında kalan siparişlere 4,90 ₺ tutarındaki kargo ücreti uygulanır.

Dr kargo bedava mı?

D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası * Kampanya www.dr.com.tr sitesinden ve mobil uygulamalarından verilecek siparişlerde geçerlidir. * 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödenmeyecektir. * Kampanya sadece yurtiçi siparişlerinde geçerli olup, yurtdışı alışverişleri kargo ücretinden muaf değildir.