Aile destek paketine nasıl başvuru yapılır?

İçindekiler:

  1. Aile destek paketine nasıl başvuru yapılır?
  2. İBB anne bebek paketi başvurusu nasıl yapılır?
  3. Fatura yardım başvurusu nasıl yapılır?
  4. İBB sosyal yardım nasıl yapılır?
  5. IBB anne bebek paketi nedir?
  6. Askıya fatura bırak ne demek?
  7. IBB anne bebek paketinde neler var?
  8. IBB anne kart nasıl alınır?
  9. IBB yardımları nelerdir?
  10. Kimler askıya fatura bırakabilir?
  11. Fatura Askıda nasıl yapılır?
  12. IBB bebek yardımı kimlere verilir?
  13. Anne bebek paketi nedir?
  14. Anne kart kimler alabilir?

Aile destek paketine nasıl başvuru yapılır?

Aile destek paketinden faydalanmak için ALO 153 NOLU numarayı arayarak Sosyal Destek Programına başvuru yapabilirler. Kayıt işlemlerinizde çağrı merkezi tarafından İstanbulkart numaranız istenecektir, kartınız siteme tanımlandıktan sonra başvuru süreciniz başlatılmış olacaktır.

İBB anne bebek paketi başvurusu nasıl yapılır?

İBB AnneBebek (Yenidoğan) Destek Paketine Nasıl Başvuru Yapılır?
  1. İBB Beyaz Masa Portalı: İBB Beyaz Masa portalına internet üzerinden giriş yaparak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  2. ALO 153: 153 hattını arayarak ihtiyaç sahibi olduğunuzu belirterek sizden istenen bilgileri aktarınız.

Fatura yardım başvurusu nasıl yapılır?

Yardımdan yararlanmak isteyen kişilerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sistemine kaydolmaları gerekiyor. Vakfa kaydolduktan sonra geçerli T.C. kimlik kartınız ve elektrik faturanız ile beraber herhangi bir PTT şubesine gitmeli ve bilgilerinizi iletmelisiniz.

İBB sosyal yardım nasıl yapılır?

İstanbul Büyükşehir belediyesinin bir çok yardım çeşidi bulunmaktadır. İBB'nin sosyal yardımlarını koordine eden birim Edirnekapı' da bulunan Kadın Koordinasyon Merkezi' dir. 153' ü arayarak her türlü sorunuzun cevabına ulaşabilirsiniz. Çağrı merkezlerinde onlarca kişi çalışıyor.

IBB anne bebek paketi nedir?

Kıymetli Hayırsever; Bu destek paketi ile yardımsever vatandaşlarımız, 0-3 yaş arası 1 bebeği olan annelere 150 TL ; 1'den fazla bebek sahibi olan annelere 250 TL destek olabileceklerdir. ... Anne-bebek desteği bez, mama ve ıslak mendilden oluşan bir paketi kapsar.

Askıya fatura bırak ne demek?

https://askidafatura.ibb.gov.tr adresinden erişilebilen sisteme, İBB tarafından onaylanmış ihtiyaç sahibi aileler, ödeme güçlüğü çektikleri faturalarını bırakıyor. Yine aynı adresten erişebilen herkes de bu sisteme bırakılmış faturalardan istediklerini ödeyerek dayanışmaya katkı veriyor.

IBB anne bebek paketinde neler var?

Bu destek paketi ile yardımsever vatandaşlarımız, 0-3 yaş arası 1 bebeği olan annelere 150 TL ; 1'den fazla bebek sahibi olan annelere 250 TL destek olabileceklerdir. Anne-bebek desteği bez, mama ve ıslak mendilden oluşan bir paketi kapsar.

IBB anne kart nasıl alınır?

Anne Kart başvurunuzu https://www.istanbulkart. istanbul/anne-kart web sitemizdeki şimdi başvur butonunu tıklayarak online işlemler menüsünden kolayca yapabilir ve tercih edeceğiniz, size en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezinden Anne Kart'ınızı teslim alabilirsiniz.

IBB yardımları nelerdir?

İBB Yardımları Nelerdir?
  • Gıda ve erzak yardımı
  • Kömür, odun vb. yakacak yardımı
  • Giysi yardımı
  • Mobilya ve eşya yardımı
  • Bebek bezi ve bebek maması yardımı
  • Yeni doğan bebek paketi desteği.
  • Engelliler için yapılan yardımlar.
  • Muhtaç dul kadınlar için yapılan yardımlar.
Daha fazla öğe...

Kimler askıya fatura bırakabilir?

KİMLER ASKIYA FATURA BIRAKABİLİR? Askıya sadece İBB tarafından sosyal yardım talebi onaylanmış kişiler fatura bırakabiliyor. Daha öncesinde sosyal yardım talebinde bulunmamış kişiler ise https://sosinc.ibb.gov.tr adresinden talepte bulunarak bu süreci başlatabiliyor.

Fatura Askıda nasıl yapılır?

ASKIDA BAŞVURU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? – Askıda fatura başvurusu için askidafatura.ibb.gov.tr sayfasına giriş yapıyorsunuz. – Ardında sayfada “ASKIDA FATURA BIRAK” butonuna tıklıyorsunuz. – Karşınıza çıkan sayfada kişisel bilgileri doldurup “ASKIDA FATURA BIRAK” butonuna tıklıyorsunuz.

IBB bebek yardımı kimlere verilir?

İBB Anne Bebek Destek Paketi'nden İBB sosyal yardımlarından yararlanan, 0-3 yaş aralığında en az bir çocuğu olan kişiler yararlanabiliyorlar. 0-3 yaş aralığında 1 adet çocuğu olan kişilere hayırseverler 150 TL; 1'den çok yani en az 2 çocuğu olanlara ise 250 TL yardım yapabiliyorlar.

Anne bebek paketi nedir?

Bu destek paketi ile yardımsever vatandaşlarımız, 0-3 yaş arası 1 bebeği olan annelere 150 TL ; 1'den fazla bebek sahibi olan annelere 250 TL destek olabileceklerdir. ... Anne-bebek desteği bez, mama ve ıslak mendilden oluşan bir paketi kapsar.

Anne kart kimler alabilir?

İBB ANNE KART BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? ... "İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinin almış olduğu 17.07.2020 tarihli karar doğrultusunda, İstanbul'da ikamet eden 0-4 yaş arası çocuk sahibi anneler, İstanbul il sınırları içerisinde toplu ulaşımda ücretsiz olarak seyahat edebilecekler.