Ayak nasırına hangi krem iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Ayak nasırına hangi krem iyi gelir?
  2. Nasır için krem var mı?
  3. Nasıra domates nasıl uygulanır?
  4. Nasıra ne sürülür?
  5. Ayak nasırına ne iyi gelir evde?

Ayak nasırına hangi krem iyi gelir?

Nasır Kremi
  • SIAYZU® Ayak Topuk Bakım Stick Kremi Kabarcık Nasır Önleyici 8.5 gr. ...
  • YazperaLapitak Topuk Çatlak Ve Bakım Kremi + Ponza Topuk Nasır Temizleme Taşı ...
  • DilanNasır Ve Siğil Giderici Solüsyon 20 ml. ...
  • ProlincTopuk Çatlağı Ve Nasır Giderici-118ml. ...
  • FARMATENCarnation Büyük Nasırlar Için Nasır Sökücü Flaster.
Daha fazla öğe...

Nasır için krem var mı?

Neutrogena Nasır Ayak Kremi 50Ml Etkisini 2 şekilde göstererek ayaklardaki nasırlaşmış bölgelerin azalmasını sağlar ve yeniden oluşmalarını önlemeye yardımcı olur. İçeriğindeki exfoliant (soyucu) özelliği ile bilinen yüksek orandaki üre ile cilt üzerindeki kalın ve nasırlaşmış derilerin incelmesini sağlar.

Nasıra domates nasıl uygulanır?

Tek bir malzeme kullanarak cildinizdeki nasırdan kurtulmak için, domates kabuklarını soymaya başlayın. Soyulan domates kabuklarını nasırlı bölgeye kapatın ve düşmemesi için elinizi ya da ayaklarınızı sargı bezi ile sarın. Her gece aynı işlemi uygularsanız; nasırdan kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Nasıra ne sürülür?

Hint yağı ve sirke karışımı, inatçı nasırların küçültülmesi için başvurulan yöntemler arasında yer almaktadır. Bu bağlamda sirkeli suda bekletilen nasıra Hint yağı sürülmesi yeterli olmaktadır. Hint yağının nemlendirme özelliği sayesinde, ellerde ve ayaklarda oluşan nasırlar büyük bir ölçüde giderilebilmektedir.

Ayak nasırına ne iyi gelir evde?

Yaklaşık 1 litre suyun içine papatya kurularını ya da papatya çayını ekleyin. Suyu biraz dinlendirin ve papatyaların açılmasını bekleyin. Suya karışan papatya, nasırı tedavi etmek için hazır olacak. Her gün 30 dakika kadar ayaklarınızı papatyalı suyun içinde bekletirseniz; nasırı iyileştirebilirsiniz.