Yeniköy Motors nereli?

İçindekiler:

  1. Yeniköy Motors nereli?
  2. Yeniköy Motors ne zaman kuruldu?
  3. Yeniköy Motors sahibi kim nereli?
  4. Isadami Nevzat Kaya kimdir?
  5. Yeniköy Motors Nevzat Kaya kimdir?
  6. Nasyonel oto galeri sahibi kim?
  7. Sedat Peker kimdir nerelidir?
  8. Nevzat Kaya kaç doğumlu?
  9. Nevzat Kaya nerede?
  10. Xclusive sahibi kim?
  11. Ferhat Motors sahibi kim?
  12. Nevzat Kaya işadamı kimdir?
  13. Dr Nevzat Kaya kimdir?
  14. Nevzat Kaya hangi üniversitede?

Yeniköy Motors nereli?

Özellikle İstanbul'da S&S motors ve Royal Motors gibi şirketlerle başı çekmektedir. Aslen Muşlu olduğu bilinmektedir.

Yeniköy Motors ne zaman kuruldu?

1991 yılında kurulan Yeniköy Motors; bugün geldiği noktada otomobil ithalatı ile Türkiye'nin en geniş lüks araç portföyüne sahip şirketi konumunda olmasının yanısıra operasyonel leasing ve gayrimenkul alanlarında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yeniköy Motors sahibi kim nereli?

Aslen Muşlu olan Nevzat Kaya başarılı iş hayatıyla dikkat çeken bir isimdir. Muş doğumlu olan Nevzat Kaya, ilk okulu Muş'ta, eğitiminin geri kalananı üniversite dahil İstanbul'da tamamlıyor.

Isadami Nevzat Kaya kimdir?

Nevzat Kaya, bir motorlu araçlar satış işletmesinin sahibidir. 2015 yılında Aston Martin'in Türkiye temsilciliğini alarak otomotiv sektöründe önemli bir gelişmeye imza attı. 1972 doğumlu olan Nevzat Kaya otomobil sektörünün önde gelen tanınmış isimlerinden birisidir.

Yeniköy Motors Nevzat Kaya kimdir?

1972 doğumlu olan Nevzat Kaya otomobil sektörünün önde gelen tanınmış isimlerinden birisidir. Aslen Muşlu olan Nevzat Kaya başarılı iş hayatıyla dikkat çeken bir isimdir. Muş doğumlu olan Nevzat Kaya, ilk okulu Muş'ta, eğitiminin geri kalananı üniversite dahil İstanbul'da tamamlıyor.

Nasyonel oto galeri sahibi kim?

RIZA HANCI - Owner - NASYONEL OTOMOTİV DIŞ TİC. LTD.

Sedat Peker kimdir nerelidir?

Sedat Peker
DoğumSedat Peker 1 Aralık 1970 Adapazarı, Sakarya, Türkiye
İkametDubai, Birleşik Arap Emirlikleri
MilliyetTürk
VatandaşlıkTürkiye
10 satır daha

Nevzat Kaya kaç doğumlu?

1972 doğumlu olan Nevzat Kaya otomobil sektörünün önde gelen tanınmış isimlerinden birisidir. Aslen Muşlu olan Nevzat Kaya başarılı iş hayatıyla dikkat çeken bir isimdir. Muş doğumlu olan Nevzat Kaya, ilk okulu Muş'ta, eğitiminin geri kalananı üniversite dahil İstanbul'da tamamlıyor.

Nevzat Kaya nerede?

Muş doğumlu olan Nevzat Kaya, ilk okulu Muş'ta, eğitiminin geri kalananı üniversite dahil İstanbul'da tamamlıyor. 1980 yılında İstanbul'a taşınıyor. Önceleri ağabeyinin tekstil firmasında çalışıyor.

Xclusive sahibi kim?

FERHAT Albayrak kariyeriyle ilgili kilometre taşlarını ise şöyle anlattı: “Ben 17 yaşından beri sektörde çalışan bir insanım, o yaşta bile Ferrari satıyordum. Çalışma hayatımın ilk evresinde çalıştığım Zeytinoğlu döneminden başlayarak tamamen lüks otomotiv işinin içindeyim.

Ferhat Motors sahibi kim?

Ferhat Yıldırım - CEO - FER MOTORS / ANATERA TEXTILE /SARPER SOCKS | LinkedIn.

Nevzat Kaya işadamı kimdir?

Nevzat Kaya, D&D Motorlu Araçlar isimli şirketin sahibidir. 2015 yılında Aston Martin'in Türkiye temsilciliğini alarak otomotiv sektöründe önemli bir gelişmeye imza attı. 1972 doğumlu olan Nevzat Kaya otomobil sektörünün önde gelen tanınmış isimlerinden birisidir.

Dr Nevzat Kaya kimdir?

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Bakırköy'de doğdu. 1971 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı üniversitenin Tarih kürsüsünde doktorasını tamamladı. Süleymaniye Kütüphanesi'nde yirmi beş yıl müdürlük görevini yürüttükten sonra 2006 yılının Ekim ayı sonunda emekli oldu.

Nevzat Kaya hangi üniversitede?

Nevzat Kaya - Öğretim Üyesi, Scholar, - Dokuz Eylul University | LinkedIn.