Isfanbul tema park doğum gününde ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Isfanbul tema park doğum gününde ücretsiz mi?
  2. Isfanbul tema park ne zaman açılacak?
  3. Vialand doğum günü ücretsiz mı?
  4. Vialand biletleri nereden alınır?
  5. Vialand kaç TL 2021?
  6. Vialand Bilet fiyatına neler dahil?
  7. Tema Park ne zaman açılacak?
  8. Tema parklar açıldı mı?
  9. Vialand Tema Park kaç yaş sınırı?
  10. Vialand icinde ne var?
  11. Vialand günlük bilet neler dahil?
  12. Vialand Tema Park saat kaçta kapanıyor?

Isfanbul tema park doğum gününde ücretsiz mi?

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı Vialand, doğum günü olan ziyaretçilerini ücretsiz ağırlıyor. Vialand gişelerinden ya da www.vialand.com adresindeki doğum günü formunu doldurarak, doğum gününde kimliği ile gelen tüm misafirler, Vialand Tema Park'a ücretsiz giriş...

Isfanbul tema park ne zaman açılacak?

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin önde eğlence merkezlerinden İsfanbul Tema Park, 10 Temmuz'da kapılarını yeniden açıyor. İsfanbul Tema Park'tan yapılan açıklamaya göre, 9 aylık uzun bir aranın ardından yeniden açılacak tema parkın biletleri, açılışa özel 99 TL olacak.

Vialand doğum günü ücretsiz mı?

Vialand gişelerinden ya da www.vialand.com adresindeki doğum günü formunu doldurarak, doğum gününde kimliği ile gelen tüm misafirler, Vialand Tema Park'a ücretsiz giriş yapabilecekler...

Vialand biletleri nereden alınır?

1. Kampanyalı biletler sadece www.vialand.com'dan satılmaktadır.

Vialand kaç TL 2021?

Giriş Ücretleri (2021)
Giriş TarifesiGiriş Ücreti
Jungle Park15 TL
Zindan12 TL
Safari12 TL
İsfanbul Yıllık Kart399 TL
2 satır daha

Vialand Bilet fiyatına neler dahil?

Vialand giriş ücretine ne dahil? Vialand giriş ücreti Vialand bünyesindeki tüm eğlence ünitelerini kapsıyor. Yani bir kez giriş ücreti ödedikten sonra çocuklar yaşları ve boylarına uygun eğlence ünitelerini ekstra ücret ödemeden kullanabiliyor.

Tema Park ne zaman açılacak?

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin önde eğlence merkezlerinden İsfanbul Tema Park, 10 Temmuz'da kapılarını yeniden açıyor. İsfanbul Tema Park'tan yapılan açıklamaya göre, 9 aylık uzun bir aranın ardından yeniden açılacak tema parkın biletleri, açılışa özel 99 TL olacak.

Tema parklar açıldı mı?

Misafirlerinin sağlığını her şeyden önde tutan İsfanbul Tema Park, Covid – 19'a karşı aldığı tedbirlerle misafirlerinin huzur içinde, açık havada eğlenceye doyacakları güvenli bir ortam sunacak. Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, 29 Haziran Pazartesi günü kapılarını misafirlerine açıyor.

Vialand Tema Park kaç yaş sınırı?

Bu adrenalin deposu olan üniteye 13 yaş üstü çoğu insan katılabilir. Ancak 13 yaş üstü olma sınırın yanında bir boy sınırı vardır. Vialand Nefeskesen boy sınırı ise 140 cm ile sınırlıdır.

Vialand icinde ne var?

Vialand nefeskesen, Saray Salıncağı,Vialand roller coaster, 360, Viking, Adalet Kulesi, Zıp Zıp Kanguru, Bir Zamanlar İstanbul, Bulut Ekspresi, Çarpışan Arabalar, Cesur Sürücüler, Mini Kule, Uçan Çocuklar, Angry Birds Çılgın Yolculuk, Sihirli Oda, Ice Age, Atlı Karınca, Çılgın Nehir, Jet Ski, Kahraman İtfaiyeciler, ...

Vialand günlük bilet neler dahil?

3. VIALAND Tema Park günlük giriş biletleri ile park içindeki bütün ünitelerden gün boyunca faydalanabilirsiniz. Ancak panayır oyunları, kurutucu, hediyelik eşya, yiyecek , içecek ve fotoğraf servisi, bilet fiyatına dahil olmayıp, ayrı ücrete tabidir.

Vialand Tema Park saat kaçta kapanıyor?

Açılış Kapanış Saatleri İsfanbul yaz sezonunda hafta içi 11:00-19:00 saatleri arası, hafta sonu 11:00-22:00 saatleri arasında ziyaret açık.