Spotify ayda kaç TL?

İçindekiler:

  1. Spotify ayda kaç TL?
  2. Spotify ne kadar 2021?
  3. Spotify nedir paralı mı?
  4. Spotify üyelik öğrenci ne kadar?
  5. 2 kişilik Spotify ne kadar?
  6. Spotify ne kadar öğrenci?
  7. Spotify free üyelik ücretli mi?
  8. Spotify Öğrenci planı nasıl alınır?
  9. Spotify Premium hesabı kaç kişi kullanabilir?
  10. Spotify free nasıl iptal edilir?

Spotify ayda kaç TL?

Spotify premium bireysel paketi 1 aylık 17,99 TL fiyat olarak belirlenmiştir. Spotify Duo paketi aylık 23,99 TL olup aynı anda 2 kişi kullanılabilir. Spotify Aile paketi 6 hesabın aynı anda kullanmasını sağlar ve fiyatı aylık 29,99 TL'dir.

Spotify ne kadar 2021?

Şubat 2021 itibarıyla Spotify Premium abonelik paketleri ve ücretleri şu şekilde: Bireysel - 17,99 TL. Duo - 23,99 TL. Aile - 29,99 TL.

Spotify nedir paralı mı?

Müzik dinleme hakkını tamamen yasal olarak veriyor. Müzik sahipleri ile anlaşmalar yapan Spotify, standart üyelerden reklamlar yoluyla ücret alırken. Premium üyelerden, ücret yoluyla gelir elde ediyor ve telif hakkı ödemelerini gerçekleştiriyor.

Spotify üyelik öğrenci ne kadar?

Üye olduğun veya durumunu yeniden doğruladığın son tarihten itibaren en fazla 12 ay boyunca Premium Öğrenci için erişimin olmaya devam edecek. Bu dönem sonunda artık öğrenci değilsen bundan sonra Premium Öğrenci'den yararlanabilir durumda olmayacaksın. Sonra üyeliğin 17,99 TL/ay olarak Premium Bireysel'e dönüşecek.

2 kişilik Spotify ne kadar?

1 ay ücretsiz, sonra 23,99 TL/ay. İstediğin zaman iptal et. Şartlar ve koşullar geçerlidir. Yalnızca Premium'u henüz denememiş kullanıcılar için geçerlidir.

Spotify ne kadar öğrenci?

Aylık 8,99 TL ödeme yapacaksın. Fiyat daha sonra değişecek olursa sana önceden haber vereceğiz. Spotify Hesap sayfandan istediğin zaman iptal edebilirsin.

Spotify free üyelik ücretli mi?

Dünya genelinde tüm iOS ve Android kullanıcılarına sunulacak olan, yeni mobil tasarıma sahip Spotify'ın ücretsiz versiyonunda, kullanıcılar bundan böyle 15 adet seç-dinle çalma listesi içerisinden herhangi bir şarkıyı seçip dinleyebilecek, kısacası kullanıcının artık şarkıları atlamak ya da sevilen şarkıların gelmesi ...

Spotify Öğrenci planı nasıl alınır?

Öğrencilerin premium hesaplarında da aynı olanaklar mevcut, fiyatı ise yalnızca 6,99 TL.
  1. Spotify'ın kendi sitesinden öğrenciler için premium sayfasına girip, "Premium'u Edin" butonuna tıklayın.
  2. Açılan platformdan kendinize hesap oluşturun veya giriş yapın.
Daha fazla öğe...

Spotify Premium hesabı kaç kişi kullanabilir?

Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri, toplam 6 Premium hesabının keyfini çıkarabilir. 1 ay ücretsiz dene, sonra ayda yalnızca 29,99 TL. *Şartlar ve koşullar geçerlidir. Yalnızca henüz Premium'u denemeyen kullanıcılara açıktır.

Spotify free nasıl iptal edilir?

İptal
  1. spotify.com/account sayfasında oturum aç.
  2. Planın altında bulunan PLANI DEĞİŞTİR seçeneğine tıkla.
  3. Spotify Free seçeneğine in ve PREMIUM'U İPTAL ET seçeneğine tıkla.