Özge Özder Şu anda hangi dizide oynuyor?

İçindekiler:

  1. Özge Özder Şu anda hangi dizide oynuyor?
  2. Ozge Ozderin kac cocugu var?
  3. OZDE Ozger kimdir?
  4. Özge Önder ne zaman evlendi?
  5. Özge Önder eşi kim?
  6. Sadakatsiz diziye kim girecek?
  7. Özge Önder kimle evli?
  8. Ozge Onder kac aylik hamile?

Özge Özder Şu anda hangi dizide oynuyor?

Leonce ile Lena oyununda Lena rolüyle yine Afife Jale ödülüne aday olan oyuncu, şu anda Kanal D'de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Emel rolünde izleyici karşısına çıkmaktadır.

Ozge Ozderin kac cocugu var?

Özge Özder
MeslekDizi, tiyatro ve sinema oyuncusu
Etkin yıllar1996-günümüz
EvlilikTansel Öngel ( e. 2007; b. 2010) Sinan Güleryüz ( e. 2018)
Çocuk(lar)1
4 satır daha

OZDE Ozger kimdir?

Tam adı Elif Özge Özder'dir. Annesi teknik ressam, babası imar planlamacısı idi. Ortaokul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Kolejinde okudu. 1996 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü burslu kazanır, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü ise derece ile kazanır.

Özge Önder ne zaman evlendi?

Televizyon yapımcısı Taşdemir ile manken Ulusoy Çeşme'de evlendi. İzmir'in gözde turizm merkezi Çeşme, 2010 sezonunda sürpriz bir nikaha ev sahipliği yaptı.

Özge Önder eşi kim?

Özge Özder ile Sinan Güleryüz, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de görüntülendi. El ele mağazaları dolaşıp alışverişlerini yapan sevgililer, objektiflere mutluluk pozu verdi. Oyuncu Özge Önder'in, Sinan Güleryüz'den 8 yaş büyük olduğu öğrenildi.

Sadakatsiz diziye kim girecek?

Çarşamba günleri ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna Bennu Yıldırımlar da dahil oldu. Yaprak Dökümü, Kadın ve son olarak Exxen'de yayınlanacak olan Olağan Şüpheliler dizisinde rol alan deneyimli oyuncu Bennu Yıldırımlar, Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Özge Önder kimle evli?

Televizyon yapımcısı Taşdemir ile manken Ulusoy Çeşme'de evlendi.

Ozge Onder kac aylik hamile?

Yaklaşık 7 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özge Özpirinçci altı aylık hamile. Bir kız bebek bekleyen mutlu çift tatile çıktı. Özge Özpirinçci'nin paylaşımına beğeni yağdı.