Black Mirror ilk bölüm ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Black Mirror ilk bölüm ne anlatıyor?
  2. Breaking Bad bir sezon kaç bölüm?
  3. Black Mirror ne anlatmak istiyor?
  4. Black Mirror bir bölüm kaç dakika?
  5. Black Mirror Black Museum ne anlatıyor?
  6. Hang the DJ ne anlatıyor?
  7. Dark ın konusu nedir?
  8. The Rain konusu nedir?
  9. Black Mirror San junipero ne anlatıyor?
  10. Black Mirror Black Museum hangi sezon?

Black Mirror ilk bölüm ne anlatıyor?

Öncelikle kısa bir özet geçecek olursam bölümün konusu şu şekilde; prenses kaçırılmıştır ve onu kaçıran kişilerin serbest bırakmak için istedikleri şey başbakanın canlı yayında bir domuz ile cinsel ilişkiye girmesidir.

Breaking Bad bir sezon kaç bölüm?

DIA ajanı rolündeki Dean Norris ise dizide Walter White'ın bacanağı rolünü üstlenir. Ayrıca Breaking Bad Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito ve Jonathan Banks gibi birçok dev ismi ev sahipliği yapar. Breaking Bad Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm? Toplamda 5 sezondan oluşan Breaking Bad dizisi 62 bölümden oluşur.

Black Mirror ne anlatmak istiyor?

Bu bilimkurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor.

Black Mirror bir bölüm kaç dakika?

Black Mirror
Black Mirror Kara Ayna
YapımcıBarney Reisz
Gösterim süresi43-75 dakika
Yayın bilgileri
KanalChannel 4 (2011–) Netflix (2016–)
13 satır daha

Black Mirror Black Museum ne anlatıyor?

Kara Müze, suç unsuru olan cisimlerin bir araya geldiği bir mekan olarak bize takdim ediliyor. Müzede sergilenen cisimlerin hikayelerini, Douglas Hodge'un karakteri Rolo Haynes yolu müzeye düşen Letitia Wright'ın canlandırdığı turiste anlatıyor.

Hang the DJ ne anlatıyor?

Alternatif bir gelecekte (ya da değil) insanların hayatının aşkını yani nihai “eşleşmeyi” bulması için geliştirilen bir sistemi konu alan bölüm, bir hayli ilginç noktalara evriliyor. Çoğunlukla Lobster hissiyatı veren Hang the DJ, günümüz modern dünyasına keskin bir eleştiri niteliğinde.

Dark ın konusu nedir?

Dark dizisi, kurgusal Alman kasabası Winden'de iki çocuğun kaybolması üzerine gelişen olayları, endişe verici bir zaman yolculuğunu yavaşça çözdüğü için gizlenen dört ailenin sırlarını, radyoaktif sızıntılar ve zaman makineleri temaları ile örülü bir hikaye içinde anlatıyor.

The Rain konusu nedir?

Danimarkalı iki kardeş, yağmurla gelen ve İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül virüstün kurtulmayı başarmıştır. Kendilerine yeni bir dünya kurmak isteyen kardeşler güvenli bir yer bulmak için yolculuğa çıkarlar.

Black Mirror San junipero ne anlatıyor?

San Junipero, teknoloji ve bilimkurgu açısından da Black Mirror serisinde işlenen en gelişmiş ve radikal olguları inceliyor. Bu kapsamda bilimsel ilerlemenin insan yaşamındaki önemi de ısrarla vurgulanıyor. Yorkie, bilimsel ilerleme sayesinde adeta yeniden doğuyor ve gerçekte yaşayamadığı hayatı yaşama imkânı buluyor.

Black Mirror Black Museum hangi sezon?

Black Mirror 4. Sezon "Black Museum" Fragman.