Ataberk Mutlu hangi okula gidiyor?

İçindekiler:

  1. Ataberk Mutlu hangi okula gidiyor?
  2. Ata Berk Mutlu nereli?
  3. Ataberk Mutlu hangi dizide oynadı?
  4. Ataberk Mutlu nun annesi kim?
  5. Ataberk Doğan nerede yayın yapıyor?
  6. Ataberk Mutlu hangi filmlerde oynadı?
  7. Ataberk Doğan neden bıraktı?
  8. Ataberk Doğan hangi filmlerde oynadı?
  9. Ataberk doğan sosyal medyayı neden bıraktı?
  10. Kirk yalan filmi gerçek mi?
  11. Ataberk Doğan hangi üniversite mezunu?
  12. Kırk Yalan nasıl bir film?
  13. 40 yalan nerede çekildi?

Ataberk Mutlu hangi okula gidiyor?

Poyraz Karayel dizisindeki Sinan Karayel rolü ile En iyi çocuk oyuncu ödülünü kazandı. Ataberk Mutlu, 14 Haziran 2005 tarihinde Tekirdağ'ın ilçesi Çorlu'da doğmuştur. Tekirdağ'da Vehbi Günaştı İlköğretim Okulunda okumaya devam etmektedir.

Ata Berk Mutlu nereli?

Hayatı 14 Haziran 2005'te Çorlu, Tekirdağ'da doğan Ata Berk Mutlu, ailesi tarafından 4 buçuk yaşındayken ajansa başvuru yapılmış ve ilk deneyimi olan Danino Süt reklamı ile sektör ile tanışmıştır.

Ataberk Mutlu hangi dizide oynadı?

Poyraz Karayel20 Karadayı20 Ata Berk Mutlu/TV şovları

Ataberk Mutlu nun annesi kim?

Ayfer Mutlu Ata Berk Mutlu/Anneleri

Ataberk Doğan nerede yayın yapıyor?

Ataberk Doğan bazı zamanlar ailesi ile yayınlar yapmaktadır. Babasını, annesini ve kardeşini yayınlara dahil eden Ataberk Doğan'ın Twitter adresinden de resimlerine ulaşabilirsiniz. Ataberk Doğan Discord ve Dlive platformlarında yayın yapmaktadır.

Ataberk Mutlu hangi filmlerde oynadı?

Arkadaşım Max2013 Rüzgar2018Pek Yakında2014Bana Adini Sor Ata Berk Mutlu/Rol aldığı filmler

Ataberk Doğan neden bıraktı?

Ataberk Doğan'da artık Younow'ı bırakacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde İnstagram'ını kapatan Ataberk Doğan artık sadece Twitter'da olacağını söyledi. Nedeni olarak da 18 Yaş altından bıktığını ve bu kararı aldığını söyledi.

Ataberk Doğan hangi filmlerde oynadı?

Kırk Yalan2019 Ataberk Doğan/Filmler

Ataberk doğan sosyal medyayı neden bıraktı?

Ataberk Doğan'da artık Younow'ı bırakacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde İnstagram'ını kapatan Ataberk Doğan artık sadece Twitter'da olacağını söyledi. Nedeni olarak da 18 Yaş altından bıktığını ve bu kararı aldığını söyledi.

Kirk yalan filmi gerçek mi?

Yapımcılığını Erdi Yapım ve Cj Entertainment Türkiye'nin üstlendiği, Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu gerçek karakterlerden esinlenerek Rüyhan Duralı'nın kaleme aldığı, gerçek bir Trakya komedisi olan Kırkyalan adlı film, 20 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.

Ataberk Doğan hangi üniversite mezunu?

Ataberk Doğan on Twitter: "Ben de üniversite okudum Arel üniversitesi barajı geçene %50 burs veriyodu 7 sene okuduk 1. Sınıfın dersleri duruyodu daha"

Kırk Yalan nasıl bir film?

Hangover'in Trakya versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz, ortalamanın altında kalan bir film. ... Oyunculuklar çok kötü , senaryo yetersiz.Sadece tebessüm ettiren film. Oğuzhan Uğur ve Ataberk Doğan daha fazla oyunculuk eğitimi almalı.Keşke filmi çekerken kullandığınız kameranın dili olsada konuşsa.

40 yalan nerede çekildi?

Trakya'nın Şirin İlçesi, Pınarhisar'ımızda çekilen filmin İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, böyle güzel bir çalışmayı Pınarhisar'da icra ederek sinemaseverlerle buluşturduğu için şükranlarımı sunarım.