MERO nereli nereli?

İçindekiler:

  1. MERO nereli nereli?
  2. Enes Meral boyu kac?
  3. Enes Meral kac yasinda?
  4. Murda kimdir aslen nerelidir?
  5. Mero kimdir yaşı?
  6. Önder Doğan ailesi nereli?
  7. Hadise kaç kilo ve boyu?
  8. Eypio ne mezunu?
  9. Eypio Türkmen mi?
  10. Mero nasıl ünlü oldu?
  11. Heja kaç yaşında?

MERO nereli nereli?

Mero
Doğum adıEnes Meral
Diğer adlarıMero 428
Doğum28 Temmuz 2000 Rüsselsheim, Kreis Groß-Gerau, Hessen, Almanya
TarzlarGangsta rap Trap
6 satır daha

Enes Meral boyu kac?

1,9 m Mero/Boy

Enes Meral kac yasinda?

21 yaşında (28 Temmuz 2000) Mero/Yaş

Murda kimdir aslen nerelidir?

Kariyeri. Hollanda'nın Amsterdam şehrinde doğmuştur. Bir dönem yaşantısını İspanya'nın Madrid şehrinde sürdürmüştür. Daha sonra tekrar Hollanda'ya dönmüş ve müzik ile ilgilenmeye başlamış, ilk EP'sini ise 2008 yılında çıkarmıştır.

Mero kimdir yaşı?

27 Temmuz 2000 doğumlu olan Mero'nun gerçek adı ise Enes Meral. Almanya'nın Rüsselsheim am Main bölgesinde dünyaya gelen Türk asıllı rap şarkıcısı parçalarında Almanca ve Türkçe sözler kullanıyor.

Önder Doğan ailesi nereli?

Amsterdam doğumlu olan 36 yaşındaki rapçi, Türkiye kökenli bir göçmen ailenin çocuğu. Asıl adı Önder Doğan. Anne ve babasının işleri nedeniyle çocukluğunun bir bölümünü İspanya ve Türkiye'de geçiren Doğan, uzun süredir müzikle uğraşıyor.

Hadise kaç kilo ve boyu?

İngilizce, Fransızca, Almanca, Flamanca ve Türkçe'yi iyi seviyede konuşmaktadır. 1.65 cm boyundaki şarkıcı, 59 kilodur.

Eypio ne mezunu?

Eypio kaç yaşında olduğu da araştırılıyor. Ünlü Türkçe rap sanatçısı doğumlu ve Eypio yaş olarak şu an 37 yaşında. Eypio eşi ile ilgili yaptığı açıklamalar ile de dikkat çekti. Programda eşinin Galatasaray Üniversitesi mezunu olduğunu ve ünlü reklam ajanslarında çalışmış bir reklamcı olduğunu söyledi.

Eypio Türkmen mi?

A.P.O, 2013 yılında mahlasını Eypio olarak değiştirmiştir. 2013 yılında Ayrım Yok adlı video klibini paylaşmıştır. 2014 yılında Beton Duvar albümündeki Kral Çıplak ve Ay Kızım adlı parçalara klip çekilmiştir. ... Anne ve babası Türkmen olan Eypio'nun Asya adında bir kız çocuğu vardır.

Mero nasıl ünlü oldu?

2017 yılında yayımladığı Instagram videoları ile tanındı. Bu videoların ardından Xatar ve Groove Attack müzik firmalarıyla yaptığı anlaşma neticesinde tarihinde Baller los isimli singlesını yayımladı. Almanya ve Avustralya müzik listelerinin en üst sıralarında yer aldı ve ilk albümünü yayımladı.

Heja kaç yaşında?

30 yaşında (21 Haziran 1991) Heja/Yaş