Superonline modem nereye teslim edilir?

İçindekiler:

  1. Superonline modem nereye teslim edilir?
  2. Turkcell fiber altyapısı kimin?
  3. Superonline fiber hattı var mı?
  4. Superonline modem bedeli ne kadar?
  5. Türk Telekom kimin altyapısını kullanıyor?
  6. Superonline hangi ülkenin?
  7. Superonline fiber altyapı nerelerde var?
  8. Superonline Müşteri no nedir?
  9. Turkcell Superonline internet nasıl iptal edilir?
  10. Turkcell Superonline modem veriyor mu?
  11. Modem ücreti faturaya dahil mi?
  12. Süperonline Hangi Bakanlığa Bağlı?
  13. Süperonline hangi illerde var?
  14. Giga fiber nerelerde var?

Superonline modem nereye teslim edilir?

İptal sonrasında modemimi nereye teslim etmeliyim? Modem iptal talebinin yapıldığı Fiber Çözüm Merkezleri ve DSL Çözüm Merkezleri​'ne 15 gün içerisinde teslim edilmelidir.

Turkcell fiber altyapısı kimin?

Turkcell Superonline Kablo İnternet Turkcell Superonline Türksat'ın kablo altyapısı üzerinden verdiği internet hizmetidir.

Superonline fiber hattı var mı?

Limitsiz Turkcell Fiberin keyfini çıkarın. Üstelik MEB'in online eğitimlerinin yer aldığı EBA'yı rahatça kullanabilsinler diye Turkcell Fiber müşterilerimizin EBA'daki hızını da 100 Mbps'ye çıkardık! Superbox ile internetin sonsuz dünyası 4.5G hızında ve Turkcell kalitesiyle evinize geliyor.

Superonline modem bedeli ne kadar?

Abonelik süresi boyunca modem ücretsizdir. Modem Turkcell Superonline'ın mülkiyetindedir. Abonelik iptalinde modem taahhütnameye uygun şartlarda iade edilmezse müşteriye tüm vergiler (%18 KDV) dahil 200 TL modem bedeli faturalanır.

Türk Telekom kimin altyapısını kullanıyor?

Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları kendi fiber optik şebekeleri dışında ortak altyapı kullanır. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur.

Superonline hangi ülkenin?

%100 Turkcell Grup kuruluşu olan Turkcell Superonline aşağıda sıralanan ve BTK tarafından onaylanmış Telekom Operatörü olmasını sağlayan tüm gerekli yetkilendirmelere sahiptir. Turkcell Superonline fiber altyapısı bugün Türkiye'de 77 şehre değen ve 35.000 km'den fazla toplam uzunluğa sahip dev bir altyapıdır.

Superonline fiber altyapı nerelerde var?

Turkcell Superonline dünyada pek çok gelişmiş ülkenin hayal bile edemediği bir hız olan saniyede 1000 Mbps'ye ulaşabilen fiber internet hizmetini Fiberkentler olan Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Samsun, ...

Superonline Müşteri no nedir?

Müşteri Numarasını öğrenmek için; MUSTERI yazılıp 2220 SMS atılabilir.

Turkcell Superonline internet nasıl iptal edilir?

İptal işlemi için 08 Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri'ni arayarak iptal talebi iletilmelidir. Turkcell Superonline Kurumsal Müşteri Hizmetleri tarafından talep alınarak, müşterilerimiz en yakınında bulunan Kurumsal Çözüm Merkezleri'mize gerekli evraklarını iletmesi için yönlendirilirler.

Turkcell Superonline modem veriyor mu?

ADSL. Turkcell Superonline hangi modem seçeneklerini sunmaktadır? ... Turkcell Superonline Fiber İnternet ve Turkcell Superonline ADSL hizmetleri için farklı marka ve modellerde cihazlar verilmektedir.

Modem ücreti faturaya dahil mi?

​Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 8 TL modem kullanım ücreti alınmaktadır. ... Modemin abonelik sonunda teslim edilmemesi halinde tüm vergiler dahil 300 TL modem bedeli Turkcell Superonline tarafından tek seferde faturalandırılacaktır.

Süperonline Hangi Bakanlığa Bağlı?

'de T.C. Ulaştırma Bakanlığı ile 25 yıllık GSM lisans anlaşması imzalayan Turkcell, müşterilerine sunduğu mobil ses ve veri iletişimine dayalı hizmetlerin çeşitliliğini, kalitesini ve buna bağlı olarak müşteri sayısını da artırarak gelişimini sürdürmüştür.

Süperonline hangi illerde var?

​Turkcell Superonline dünyada pek çok gelişmiş ülkenin hayal bile edemediği bir hız olan saniyede 1000 Mbps'ye ulaşabilen fiber internet hizmetini Fiberkentler olan Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Samsun, ...

Giga fiber nerelerde var?

TurkNet GigaFiber hizmeti şimdilik sadece İstanbul ve İzmir illerinde sunulmaktadır.